Tomorrowland in’t dubbel anno 2017

Tomorrowland populair

Nadat de twee weekenden voor de tiende editie van Tomorrowland binnen no-time waren uitverkocht was het nog duidelijker hoe populair het festival wel niet was. Ook toen waren alle kaarten binnen enkele seconden uitverkocht. Om aanwezig te zijn op het Belgische festival is dus vrij exclusief. Met een toevoeging van het tweede weekend hoopt de organisatie het toegankelijker te maken en tegemoet te komen aan de hoge vraag naar tickets.

Om problemen met buurbewoners uit Boom en Rumst te sussen heeft Tomorrowland het plan om hen een rondleiding te geven op het festival. Voor de omwonenden zal er daarbij een exclusief buurtfeest worden georganiseerd tussen de twee weekenden in waar zij de sfeer van Tomorrowland kunnen ervaren.

Tomorrowland 2017

De data voor 2017 zijn inmiddels ook bekend dus je kunt alvast een aantekening in je agenda maken. Het eerste weekend zal plaatsvinden van 21 tot en met 23 juli en het tweede van 28 tot en met 30 july. Met de twee weekenden is er in totaal plaats voor 360.000 bezoekers. Meer informatie over de kaartverkoop voor het eind van 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.