Ticketverkoop zomeractiviteiten Terra Nova van start #TerraNova16

Gisteren startte de ticketverkoop van Terra Nova. Met Terra Nova wil de provincie Antwerpen betaalbare, verrassende en avontuurlijke activiteiten organiseren. Een klasje testte vandaag al ‘De Rammelende STEPrally’.

Om de ticketverkoop officieel in gang te trappen nodigden het Suske en Wiske-Kindermuseum en Arboretum Kalmthout een klasje uit. Samen met Suske en Wiske leefden de vierdejaars van basisschool De Knipoog uit Ranst zich uit op steps. ‘De Rammelende STEPrally’ is een spannende zoektocht voor kinderen in Suske en Wiske-thema. De rally start in Arboretum Kalmthout met de speurtocht ‘Volg de Botaknol’, ’s middags is er een picknick en daarna gaat het op de step naar het Suske en Wiske-Kindermuseum.

Meer dan 25 originele activiteiten

Vanaf 1 juni tot en met 10 september kan je in de hele provincie Antwerpen genieten van talrijke unieke evenementen. Proef van een heerlijk ontbijt in de Schorre, kampeer in een zwevende tent aan het Zilvermeer of waan je een nacht in Peru met La Vida Peruviana… Meer dan 25 activiteiten zorgen voor een geweldige zomer vlak bij huis! Ontdek het hele aanbod op www.terranova2016.be!

©Provincie Antwerpen

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
Terra Nova-activiteiten vinden plaats van 1 juni tot en met 10 september

Waar:
Terra Nova-activiteiten vinden plaats in de hele provincie Antwerpen

Meer info:
www.terranova2016.be

facebook.com/Terranova.zomer

twitter.com/TerraNovaEvents, #TerraNova16

instagram.com/terranovazomer

E terranova@provincieantwerpen.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here