Ticketverkoop Elrow Town Antwerpen start vandaag

Elrow Town Antwerp

Op woensdag 5 december om 18.30u stipt start de early bird-ticketverkoop van elrow Town Antwerpen. Van de vorige editie waren in minder dan een uur al meer dan 5.000 tickets de deur uit. Op de dag van het festival zelf verkocht de eerste editie uit met 15.000 bezoekers. 

De ticketverkoop start een maand vroeger dan vorig jaar en wel op woensdag 5 december om 18.30u. Er zijn 5.000 early bird-tickets beschikbaar aan €49 (cfr. Een normaal ticket in voorverkoop kost 59€).

Nieuw dit jaar is een camping met verschillende formules. Zo kan je dus letterlijk naast het festivalterrein je intrek nemen vanaf ’s middags vrijdag 5 juli én ineens aan het feesten slaan tijdens de preparty. Daarna is het letterlijk 50m lopen tot aan de camping. Een combiticket, inclusief preparty, festival en camping met eigen tent kost in deze early bird-fase €99. Daarnaast zijn er twee originele glamping formules beschikbaar. Allereerst de lodge cabin voor twee personen, met houten vloer, opgemaakte bedjes, nachtlampje en super comfortable zonnestoelen. Deze kost €400. En er zijn ook nog de pop-uptent voor twee personen met luchtmatras, slaapzak en nachtlampje. Deze kost €120.

Met de vorige editie in 2018 gingen de eerste paar duizend tickets binnen het uur de deur uit. Er waren zelfs wachtlijnen om aan de vraag te voldoen. En dat zonder dat het arsenaal aan internationale dj’s bekend was. Een storm die overigens nooit is gaan liggen, want op de dag zelf verkocht het festival met 15.000 bezoekers nog eens uit ook.

De tweede editie van elrow Town Antwerp 2019 vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 juli. De locatie van het festival blijft onveranderd: domein Middenvijver, een prachtig stuk natuurgebied op de Antwerpse Linkeroever dat zich perfect leent voor festivals.

elrow Town is dan ook niet aan zijn proefstuk toe. Het wereldbekende partyconcept, bedacht door de Spaanse familie Arnau, streek vorig jaar alleen al neer in 47 verschillende landen. En net zoals vorig jaar wordt ook deze tweede Antwerpse editie eentje met massa’s confetti, opblaasbare spullen, steltenlopers en knotsgekke kostuums, gekruid op een bedje van techhouse.

Ook de mascotte van de tweede Antwerpse editie is intussen bekend. De even flamboyante als eigenzinnige kip “Rowmeo”, de beste vriend van kippenbaas “Rowgelia”, die afgelopen zomer rondliep op domein Middenvijver. Zij wordt bijgestaan door de rest van het Spaanse pluimvee.

Ondertussen zien ze het ook in Spanje helemaal zitten. Juan Arnau: “De elrow-familie is blij dat we met ons eigen festival een tweede keer naar België mogen komen. We gaan er net zoals vorig jaar een magische dag van maken.”

MEER INFO

Website: www.elrowtown.com
Fb: ElrowTownAntwerp
IG: elrowTownFestival
#elrowTownAntwerp

OVERZICHT FORMULES
– single day:  €49
– single day student: €39
– combi(preparty + festival) incl camping: €99
– combi (preparty + festival) incl camping student: €89
– combi (preparty + festival) excl camping: €69
– combi (preparty + festival) excl camping student: €59

– single camping (enkel camping met eigen tent, geen pre-party of festival): €30

– preparty (no camping): €29

extra CAMPING formules
LODGES cabin:
2 personen, 2 nachten, houten vloer, opgemaakte bedden, nachtlampje, slot en zonnestoelen

€400 / festivalticket niet inbegrepen

toegang vip inbegrepen

toegang preparty

toegang afterparty

fast track toegang

POP-UP Tent:
2 personen, 2 nachten, luchtmatrassen, slaapzakken met kussens en nachtlampje inbegrepen
€120 / festivalticket niet inbegrepen

toegang preparty

toegang afterparty

fast track toegang

OVER ELROW TOWN ANTWERP:
elrow Town Antwerp is een samenwerking tussen elrow, Atmosphere Architects (de organisatie achter o.a. WECANDANCE, Laundry Day, Fire Is Gold) en de Hasseltse nachtclub Labyrinth.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.