Ticketverkoop Elrow Town Antwerp van start

Fans van extravagante feestjes duiden best zaterdag 30 juni met stip aan in hun agenda, want dan wordt de Middenvijver op Antwerpen-Linkeroever omgetoverd in elrow Town Antwerp. Verwacht je aan een uniek ééndagsfestival vol knallende tech-house, massa’s confetti, inflatables, steltenlopers en knotsgekke kostuums.

Elrow is een legendarisch partyconcept, opgericht door de Spaanse familie Arnau, dat de laatste jaren een eigen leven is beginnen leiden. Vorig jaar alleen al streek het concept neer in 47 steden wereldwijd met meer dan 105 grensverleggende feestjes, waaronder op Tomorrowland en Glastonbury.

Met “elrow Town London” organiseerde elrow vorig jaar in het Olympisch Park in Londen voor het eerst een volledig festival. Voor het (tweedaagse) festival vlogen alle tickets in minder dan 24 uur de deur uit. “De show in onze eigen toonaangevende house- en technoclub Labyrinth (Hasselt, Limburg) in 2017 was in minder dan 4 uur uitverkocht”, zegt Ugur Akkus, eigenaar van Labyrinth Productions.
“We verwachten een gelijkaardige stormloop op de tickets voor elrow Town in Antwerpen”, zegt Wim Van der Borght van Atmosphere Architects, die samen met club Labyrinth en het elrow team het festival organiseert.

Elrow Town Antwerp is het allereerste ééndagsfestival dat plaatsvindt op het Europese continent in de serie van de elrow-familie. En daar zijn de oprichters, zus en broer Cruz en Juan Arnau, bijzonder tevreden mee. Cruz: “We zijn heel blij om elrow Town naar België te brengen en kijken ernaar uit om de gekheid te laten zien die we met het Belgische team voor jullie in petto hebben.” Juan: “De elrow-familie is trots en blij om deze nieuwe ervaring voor onze Belgische fans mogelijk te maken. Dit wordt de zotste belevenis die we tot nu toe gecreëerd hebben. En onthoudt… samen maken we magie mogelijk.”

Snel zijn is dus de boodschap! Elrow Town Antwerp vindt plaats op 30 juni, de eerste zaterdag van de zomervakantie. Geen beter moment om het festivalseizoen af te trappen, alle remmen los te gooien en op te gaan in de wereld van elrow.

“Bijzonder aan elrow is het speelse karakter en het optimisme”, zegt Van der Borght. “Het gebruik van gekke materialen zoals opblaasbare voorwerpen, poppen, dieren en insecten, uitzonderlijk mooie decors en kostuums, acteurs, steltenlopers, gecombineerd met tonnen confetti en hele goede house-muziek. Dat creëert een eigen identiteit die erg wordt gesmaakt door bezoekers van de elrow feesten.” Naast de spectaculaire inkleding, kun je op elrow Town ook proeven van de vetste beats van meer dan 20 internationale dj’s. Ook het food & drinks aanbod zal van een vernieuwend en kwalitatief niveau zijn.

Mis dit verrassende en kleurrijke feestje niet, haal je gekste outfit boven, en koop nu al je ticket via de webshop.

Mis de start van de zomer niet.

Praktisch:

Elrow Town Antwerp: zaterdag 30 juni 2018
Dagticket in voorverkoop: 55 euro
VIPticket in voorverkoop: 99 euro
Parkingticket in voorverkoop: 10 euro

Locatie: Middenvijver, Blancefloerlaan, Linkeroever, Antwerpen

www.elrowtownantwerp.com

Social media:

FB: elrowofficial
IG: elrowofficial

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.