Tickets voor Pennenzakkenrock vliegen de deur uit

Pennenzakkenrock

Het schooljaar is nog maar net begonnen en toch kijken we al reikhalzend uit naar het einde ervan. Op 27 juni 2019 bestaat Pennenzakkenrock 25 jaar en dat zal de jeugd geweten hebben. Leerlingen en leerkrachten hebben er alvast zin in. De inschrijvingen voor Pennenzakkenrock lopen namelijk als een trein. Ze lopen zelfs zo’n vaart dat het festival bijna volzet is.

Voor de jubileumeditie van Pennenzakkenrock beperken we dit jaar de inschrijvingen. Op die manier wil de organisatie veiligheid, kwaliteit en plezier blijven verzekeren, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren.

De eerste 70 scholen die zich inschrijven kunnen nog een inschrijvingsnummer verkrijgen. Daarna zullen jammer genoeg de inschrijvingen stopgezet worden. Na de inschrijving is het erg belangrijk dat je jouw school ook nog registreert, pas dan heb je je ticket voor Pennenzakkenrock echt op zak. Inschrijven kan via www.pennenzakkenrock.be

Pennenzakkenrock wordt 25 jaar!
Met deze feesteditie gaan we eens extra hard uit de bol. Er komt maar liefst een 2e dj-podium bij op het strand. Begin die dansbenen maar al te trainen! De organisatie rept zich om een affiche klaar te stomen om van achterover te tuimelen, de randanimatie wordt weer bangelijk straf en het weer (hopelijk) op-en-top zomers!

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
27 juni 2019
De deuren worden geopend om 8 uur. Het einde van het festival is voorzien omstreeks 17 uur. De randanimatie is geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info:
www.pennenzakkenrock.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.