Tickets voor Pennenzakkenrock 2020 vliegen de deur uit!

Pennenzakkenrock

De meesten zijn al volop in kerstmodus, maar wij kijken alvast uit naar de zomer want op 25 juni 2020 staat Pennenzakkenrock opnieuw voor de deur. Leerlingen en leerkrachten hebben er alvast zin in want de inschrijvingen voor Pennenzakkenrock lopen namelijk als een trein. Ze lopen zelfs zo’n vaart dat het festival bijna volzet is.

Net zoals de vorige editie beperkt de organisatie dit jaar opnieuw de inschrijvingen, zoals we begin dit schooljaar communiceerden. Op die manier wil de organisatie veiligheid, kwaliteit en plezier blijven verzekeren, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren.

Zolang er nog plaats is kan je nog een inschrijvingsnummer verkrijgen. Daarna zullen de inschrijvingen jammer genoeg stopgezet worden. Na de inschrijving is het erg belangrijk dat je jouw deelnemers ook nog registreert, pas dan heb je je ticket voor Pennenzakkenrock echt op zak.

Pennenzakkenrock

Dj-en hoofdpodium weer onder één dak

Dit jaar kan je opnieuw genieten van vette beats onder de Perfect Sky-tent aan het hoofdpodium. Dat wordt feesten geblazen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.