THUIS : Inhoud – Week 48

THUIS
©VRT

Thuis blijft de populairste soap bij Eén kijkers. Daarom informeren we jullie – de bezoekers naar de nieuwe week-inhouden van de favoriete serie Thuis. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen te volgen bij Eén.

Hierbij een weekoverzicht van de aankomende gebeurtenissen:

Maandag 26 november 2018 – aflevering 4509
Nancy is volledig in paniek. Tim en Sam proberen Joren op te vangen. Tussen Paulien en Adil hangt er een gespannen sfeer. Karin en Tom gaan samen uit eten. Dries gedraagt zich geheimzinnig. Leo neemt het op voor Tamara.

Dinsdag 27 november 2018 – aflevering 4510
Joren is boos en teleurgesteld in Sam en Tim. Tamara wil dat Paulien actie onderneemt. Bob heeft een verrassing voor Kaat en ook Dieter wil Nancy verrassen. Steven leert Rosa nog iets beter kennen. Emma en Floris zijn gelukkig samen.

Woensdag 28 november 2018 – aflevering 4511
Steven en Leo belanden samen in de Frens. Nancy is nieuwsgierig. Peter denkt te kunnen genieten van een moment van rust in de Withoeve, maar dan krijgt hij telefoon. Emil raakt gehecht aan Olivia. Joren voelt zich volledig in de steek gelaten. Kaat moet Kobe bedanken.

Donderdag 29 november 2018 – aflevering 4512
Nancy steekt de handen uit de mouwen. Ann nodigt Judith uit om een avondje op stap te gaan. Dries voelt zich niet op zijn gemak. Tamara slaat helemaal in paniek. Kobe heeft afgesproken met Karin om te gaan lunchen.

Vrijdag 30 november – aflevering 4513
Tim probeert opnieuw toenadering te zoeken tot Joren. Kobe loopt langs bij Rosa en Steven. Tom gaat met veel plezier in op een aanbod van Judith. Emma is allesbehalve gelukkig. Paulien geniet van de aanwezigheid van Emil. Adil krijgt een verontrustend telefoontje.

‘Thuis’, van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.