Thomas Van Hemeledonck bij intimi van Donald Trump

©medialaan

Wie is Donald Trump nu echt? Hoe groot is zijn imperium? En is hij echt de succesvolle zakenman die hij zelf beweert te zijn? Is hij altijd de brulboei die hij blijkt tijdens deze presidentiële campagne? Of is dat enkel een façade en schuilt er ook een rustige en diplomatische man in hem? Wat voor een man zal de wereld te zien krijgen als hij op 8 november de sleutel van het Witte Huis krijgt?

VTM NIEUWS-journalist en gewezen Amerika-correspondent Thomas Van Hemeledonck zoekt een antwoord op deze vragen. Niet bij politicologen of journalisten, maar bij mensen die Donald Trump persoonlijk kennen. Thomas spreekt met Trumps goede vriend waarmee hij zijn schooljaren heeft doorgebracht, zijn hoofdbutler die 20 jaar lang met hem heeft samengeleefd, de multimiljonair uit Boston die geld heeft ingezameld voor zijn campagne, de winnaar van het tv-programma The Apprentice, die een jaar lang vicepresident was in de Trump Organisatie en tot slot de auteur die Trump maandenlang mocht volgen voor het boek ‘Trump and Me’. Wat zijn hun persoonlijke ervaringen met de man?

Thomas reisde 4000 kilometer van Manhattan, langs Florida, over Boston naar Atlantic City, in de voetsporen van Trump. Hij reisde alleen, gewapend met een kleine camera en een smartphone en maakte een gepersonaliseerd verslag van zijn reis. On the road, langs het imperium van Donald Trump.

In het spoor van Trump, woensdag om 22.30 in Telefacts

Twitter#telefacts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.