The Scabs Unplugged Power Off Tour 2017 in Hasselt, Gent en Antwerpen

©sportpaleis

THE SCABS ONDERNEMEN ALLEREERSTE THEATERTOUR 


In 2017, tien jaar na de legendarische reünie in de AB, werken Guy Swinnen, Frankie Saenen en Willy Willy voor de allereerste keer een theatertour af. Dit onder de noemer ‘The Scabs Unplugged Power Off – Tour 2017’. In maart staan Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen op het programma.

De succesvolle zomershows in 2012 en 2015 zorgden er definitief voor dat de reünie van The Scabs geen kortstondige, louter op nostalgie gebaseerde heropleving werd. In 2015 waren The Scabs de meest spelende Belgische band.

The Scabs Unplugged Power Off – Tour 2017 wordt een tournee vol power waar de volumeknop ook wel eens naar links gaat. Met nieuw en oud werk, hits en knappe albumtracks die speciaal voor deze tournee een ‘unplugged’ arrangement aangemeten krijgen.

In het voorjaar van 2017 staan op de agenda van The Scabs meer dan 20 shows gepland. De eerste data die nu bekend worden gemaakt zijn, na de Ancienne Belgique op 18 januari, Ethias Theater Hasselt op 10 maart, Capitole Gent op 11 maart en Stadsschouwburg Antwerpen op 18 maart. Kaarten zijn nu te koop!


The Scabs Unplugged Power Off – Tour 2017 – op 10 maart in Ethias Theater Hasselt 10 maart, op 11 maart in Capitole Gent en op 18 maart in Stadsschouwburg Antwerpen, telkens om 20.00 uur. Kaarten kosten 25 en 30 euro. De concerten in de zalen van de Sportpaleis Group worden georganiseerd door PSE-Belgium.


www.thescabs.be
www.ethias-theater.be
www.capitolegent.be
www.stadsschouwburgantwerpen.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.