The Mavericks kom naar De Roma

THE MAVERICKS
©De Roma

The Mavericks brengen hun unieke mix van Tex-Mex, Cubaanse bolero, R&B, blues, country en rock ‘n’ roll op 3 maart 2019 naar De Roma. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 16 november om 11u via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

The Mavericks hebben hun onafhankelijkheid uitgeroepen en brachten in maart van vorig jaar een eerste plaat uit via hun eigen label Mono Mundo Recordings. ‘Brand New Day’ is het resultaat van een jarenlang proces dat al in 2015 begon met een sessie in de Hollywood Capitol Studios. Voor het eerst in hun carrière was de band compleet vrij en onafhankelijk en konden ze in alle rust aan het album werken, zonder enige vorm van tijdsdruk. “Ik ben van mening dat je pas echt je beste werk kan leveren als je kan doorwerken aan de stukken, de editing, de nummers, als je echt je tijd kan nemen”, aldus frontman en zanger met gouden stem Raul Malo.

Het album is de opvolger van alom geprezen voorgangers ‘Mono’ (2015) en ‘In Time’ (2013) en blijft met 10 nieuwe songs trouw aan de unieke sound van The Mavericks. Een mix van Tex-Mex, Cubaanse bolero, R&B, blues, country en rock ‘n’ roll. Een geluid dat niet echt binnen één hokje te plaatsen valt dus en dat is precies hoe ze het willen. Ze willen zich bewust niet limiteren tot één format en willen dat hun muziek een reflectie is van de weelde aan artistieke invloeden en bronnen waaruit zij putten.

The Mavericks kondigen vandaag hun komst naar ons land aan. Een swingend concert op zondag 3 maart in De Roma in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 november om 11u.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.