The Illusionists laten Vlaanderen en Nederland kennismaken met ‘Magic’

Een winterse dag ergens tussen Brussel en Parijs, een exclusieve kijk in het mooiste theater van Frankrijk ‘Folies Bergère’ en een ontmoeting met de meest succesvolle ‘magic show’, dit zijn niemand minder dan de ‘The Illusionists’. 

Sfeerbeelden The ILLusionists – Visit Press Paris


tmm-5


Vlaanderen

De show deed al tweehonderd steden in 25 landen aan en is de meest succesvolle magicshow ooit op Broadway. The Illusionists zijn van 17 februari tot en met 26 februari 2017 te zien in Vlaanderen, van 11 januari tot 15 januari te zien in Nederland.

Aan de productie werken zeven illusionisten mee. “Zij brengen het publiek in extase door hun ongelooflijk snelle illusies, vliegacts, onvoorstelbare ontsnappings- en verdwijntrucs en levensgevaarlijke messenacts. Het is een show die zijn weerga niet kent’’, liet de producent aan onze redactie weten.

tmm-22

Special voor de Vlaamse Shows

tmm-32Een exclusief extraatje voor de Vlaamse fans, ook daar is aan gedacht.

Voor de Belgische voorstellingen zal Aaron Crow de 7 illusionisten vervoegen. Aarons unieke, schitterende routines en adembenemend kunstenaarschap worden geprezen door producenten wereldwijd. Hij is een absoluut talent in het genereren van aandacht en publiek verbazen op een manier die weinig artiesten hem kunnen nadoen.

Aaron Crow speelde 6 weken lang op Broadway, Londen WestEnd en in het iconische opera huis in Sydney. Hij is een tv sensatie, die eens wereldwijd trending was op Twitter voor zijn show op ‘Britain’s Got Talent’. Zijn videoclips op Youtube hebben dan ook miljoenen views.

Voor zijn prestaties kreeg hij verschillende hooggewaardeerde awards, zoals ‘The International Brand Personality Award’, die onder meer werd toegekend aan Steve Jobs en Nelson Mandela in het verleden. Hij werd ook beloond met een award in het World Championship – Title in Magic.

Aaron heeft de passie om verwondering te brengen in mensen hun leven. Hij wil iedereen de boodschap overbrengen dat onmogelijke dingen kunnen en dat we twijfels en angsten in het dagelijkse leven kunnen overwinnen.

www.aaroncrow.com

tmm-28

Awardwinnende illusionisten

De illusionisten die naar Vlaanderen komen zijn de ervaren Portugees Luis de Matos, de Aziaatische Yu Ho Jin en de Amerikaan Krendle, die meer dan 1200 shows in twaalf jaar tijd heeft opgevoerd. De Australiër Raymond Crow won diverse internationale awards.

Verder komt de Fransman Enzo, die de finale van France Got Talent behaalde nadat hij een helikopter op het podium had laten verschijnen. Het duo The Clairvoyants won vorig jaar het wereldkampioenschap Mentalisme. De Amerikaanse wapenspecialist Ben Blaque trad op in America’s Got Talent en Britain’s Got Talent. De Brit James More scoort met zijn illusionistenfilmpjes op YouTube meer dan 80 miljoen hits.

‘The Illusionists’ brengt theater en illusie samen in één ongeziene totaalbelevenis. Je moet het zien…om het nog steeds niet te kunnen geloven!

Praktisch
The Illusionists
Vanaf 17 februari tem 26 februari 2017 in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent
Tickets & info: www.musichall.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.