‘The Christmas Show’ bezorgde duizenden mensen een hartverwarmende kerst in uitverkochte Lotto Arena

The Christmas Show
© Royal Promotions

Zondag was het al volop Kerstmis in de Antwerpse Lotto Arena. Daar ging de eerste editie van ‘The Christmas Show’ van start. Na 3 succesvolle edities in Nederland brachten productiehuis Deep Bridge en ATV, in samenwerking met RTL Live Entertainment, pure kerstmagie voor het eerst naar Vlaanderen.

Tijdens de voorstelling namen de elfjes en de sterrencast (Paul Michiels, Silvy De Bie, Wim Soutaer, Ian Thomas, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt, Ludo Hellinx en Thomas van Goethem) jong en oud mee op een 1,5u durende magische reis naar Winter Wonderland. De regie was in handen van Mark Tijsmans en choreografieën werden verzorgd door Bart Van Oost en het ballet van Fabric Magic.

Een uitgelaten zaal vol kerstliefhebbers genoot met volle teugen van de voorstelling. Het werd een dynamische feelgood show met aanstekelijke kerstmeezingers onder begeleiding van een 14-koppige live kerstband.

Ontdek hier de sfeerbeelden van ‘The Christmas Show 2018 – Generale Repetities’
Ontdek hier de sfeerbeelden van ‘The Christmas Show 2018 – Première’

Geen Kerstmis zonder Kerstman! Die rol was weggelegd voor niemand minder dan de Antwerpse burgemeester Bart De Wever. Heel wat aandachtige toeschouwers hadden dit snel opgemerkt ondanks zijn vermomming op het podium.

De eerste ‘The Christmas Show’ is het begin van een mooie kersttraditie! Daarom volgt volgend jaar een tweede editie van het warmste kerstfeest van Vlaanderen. Op 22 december 2019 is er een nieuwe ‘Christmas Show’. De eerste namen worden binnenkort bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.