Tentoonstelling Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant succesvol afgerond

fabeltjesland
©roy beusker

De tentoonstelling Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant is zondagmiddag succesvol afgesloten. Zelfs met bezoekers uit België kan Bureau Vermaeck, organisator van de tentoonstelling, terugkijken op ruim 3 geslaagde maanden. Het laaste weekend was extra druk bezocht.  

,,Het was vooral een nostalgisch weerzien met alle karakters voor veel bezoekers. We hebben veel positieve reacties gekregen. En dat de Fabeltjeskrant zijn oorsprong in Rotterdam heeft, had voor veel Rotterdammers een extra dimensie. Dat er zelfs bezoekers uit België naar de tentoonstelling kwamen, geeft des te meer aan dat Meneer de Uil en alle andere poppen nog steeds populair zijn, zelfs in het buitenland ’’, aldus Eva van der Vegt, directeur Bureau Vermaeck.

De grote overzichtstentoonstelling werd op 28 september vorig jaar officieel geopend door burgemeester Aboutaleb en is ruim 3 maanden te zien geweest in LP2 in Rotterdam. De tentoonstelling heeft in totaal ruim 15.000 bezoekers mogen ontvangen. 

Een deel van de tentoonstelling zal vanaf de voorjaarsvakantie te zien zijn in Kasteel Groeneveld in Baarn. Daarnaast is de organisatie nog in gesprek met Belgische geïnteresseerden om de tentoonstelling in België te laten touren.

Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant was een co-productie van Bureau Vermaeck, Theo Braams Projecten en ©De Levita Productions B.V. & Rubinstein Pictures B.V.

Informatie: Fabeltjesland.nl

Facebook: Fabeltjesland
Instagram: Fabeltjesland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.