Temptation Island: Spanning loopt hoog op wanneer Heikki en co de concurrentie te zien krijgen

temptation island
©VIJF
temptation island
©VIJF

Terwijl in het vrouwenresort het blitzbezoek van de uitdagende verleidsters nog zwaar nazindert, krijgen Heikki, Roger, Sidney en Morgan het bezoek van hun bronstige concurrenten. Rick vraagt de verleiders om het leuk en respectvol te houden, ze bevinden zich in het Land van de Glimlach after all. Maar houden ze zich aan de afspraak? Of vergaat het lachen de mannelijke koppelhelften?

temptation island
©VIJF

Rodanya, Demi, Laura en Ons Milou worden getrakteerd op een wellnesservaring, overgoten met het testosteron van de verleiders. En de mannen mogen op groepsdate met de verleidsters. Terwijl Sidney en Heikki genieten van het water, de adrenaline en het vrouwelijk schoon, houden Roger en Morgan zich opvallend afzijdig.

temptation island
©VIJF

Het nieuwe seizoen van Temptation Island miste zijn start niet:  de eerste aflevering kan intussen al rekenen op 653.000 VIJF-kijkers en de teller voor aflevering twee staat intussen op 640.000 kijkers. Dat Temptation Island nog steeds the talk of town is, blijkt ook uit de online cijfers  van Temptation Island en haar online spin off Goedele on Top die potten blijven breken:  dé ultieme relatietest is op dit moment goed voor 412.069  gestarte afleveringen en in totaal al 2.047.000 views.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.