Telenet verhuist hoofdzetel en wordt Telenet Group

©Telenet Group
Telenet verhuist zijn officiële hoofdzetel naar Brussel. Dat is beslist na de overname van BASE. “We worden een nationale speler en dan kan je het niet maken om beslissingen vanuit Mechelen te blijven nemen”, klinkt het. Het personeel blijft wel waar het is.

Telenet is zijn 3.150 werknemers (inclusief BASE) dezer dagen aan het inlichten over de veranderingen na de overname van mobiele operator BASE.

Zij krijgen onder meer te horen dat de strategische beslissingen voortaan vanuit Brussel genomen zullen worden, in het huidige hoofdkantoor van BASE in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Het management zal pendelen tussen Mechelen en Brussel. De naam van het geïntegreerde bedrijf wordt Telenet Group, met daaronder de consumentenmerken Telenet en BASE.

Telenet zal blijven inzetten op de combinatie van digitale tv, internet, vaste en mobiele telefonie. BASE zal complementair werken en focussen op mobiele producten. De bedrijfsnaam BASE Company verdwijnt tegen de zomer.

Voor de medewerkers verandert er voorlopig niets, aldus het bedrijf. Achter de schermen zal gewerkt worden aan het samenvoegen van de systemen en processen van beide bedrijven.

Telenet neemt enkele maanden de tijd om de operationele integratie goed voor te bereiden en belooft met iedereen “transparant te communiceren”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here