Telenet Giants Antwerp gaan zondag voor 3e plaats

Telenet Giants Antwerp

Het heeft helaas niet mogen zijn voor Telenet Giants Antwerp. In een kolkend Sportpaleis vocht het Antwerpse team een vergeefse heroïsche strijd tegen het als Champions League-winnaar getipte Iberostar Tenerife. Zondag 5 mei om 15 uur zetten de Giants alles op alles om in de troostingswedstrijd tegen Brose Bamberg (GER) de bronzen medaille binnen te halen.

In een afgeladen vol Sportpaleis zetten de Telenet Giants Antwerp een indrukwekkende collectieve prestatie neer dankzij de steun van vele duizenden Giantssupporters als “zesde man”. Iberostar Tenerife, door velen beschouwd als sterkste van de vier ploegen, was echter een maat te groot voor de Antwerpenaren, wat bleek uit de 70-54 cijfers.

Tegen zo’n tegenstander – winnaar van de Champions League in 2017 – verlieten de Giants met opgeheven hoofd het strijdperk, vastberaden om zondagmiddag toch nog die derde plaats te veroveren tegen Brose Bamberg. De Giants stonden eerder al twee keer tegenover Bamberg en telkens was de overwinning heel dichtbij. Het geloof in brons is dan ook heel groot! De Giants verdienen het om de hele Belgische basketgemeenschap achter zich te krijgen en rekenen op massaal veel steun.

Wie nog niet in het bezit is van kaarten voor zondag, moet zich reppen! Want deze historische basketdag – een absoluut hoogtepunt voor het Belgische basketbal – mag niemand missen! Er resten nog minder dan 1.000 “single day”-tickets, die geldig zijn voor zowel de troosting om 15 uur als voor de finale tussen Segafredo Virtus Bologna (ITA) en Iberostar Tenerife (ESP), de twee sterkste Europese ploegen uit deze Champions League-competitie, om 18 uur. Tussen beide wedstrijden in genieten de aanwezigen van een korte maar dynamische dj-set van Regi in een totaalspektakel om duimen en vingers bij af te likken.

Kaarten voor zondag 5 mei zijn verkrijgbaar via https://www.teleticketservice.com/tickets/2018-2019/final-four-games-antwerp/20190505-1500 en kosten 11,50 (staanplaats), 17,50 (zitplaats balkon), 22,50 (zitplaats tribunes) en 44,50 (beste plaatsen tribunes) euro. Er zijn ook nog enkele luttele Hot seats tegen 66,50 euro en Courtside seats tegen 99,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.