Tanja Dexters staat hevig

©medialaan

VAN MAANDAG 25 JULI TOT DONDERDAG 28 JULI 2016 OM 20.30 BIJ VTM …


Nieuwe kandidaten, een verse lading Bekende Vlamingen en een resem grappige spelrondes. Dat is wat Is er Wifi in Tahiti? ook deze week opnieuw in de aanbieding heeft. De inzet blijft hetzelfde: een droomreis naar een zonnige bestemming. Tanja Dexters is voor het eerst te gast in de studio en dat zal iedereen geweten hebben. Eén ding is zeker: ze doet het kwik in de studio stijgen met enkele opvallende en pikante passages.

AFLEVERING 13 OP MAANDAG 25 JULI 2016 OM 20.30

Vandaag bombardeert Niels Wesley Van Moortel uit Temse en Laura Moens uit Londerzeel tot teamcaptains om te strijden voor een reis naar een zonnige locatie. Voor muziekliefhebber en dj Wesley klinkt zo’n reis alvast als muziek in de oren. Hij neemt het samen met Sven De Ridder, Tom Waes en Véronique De Kock op tegen fuifbeest en fervent Carré-ganger Laura. Guga Baúl, Tatyana Beloy en Maarten Vangramberen proberen haar de ideale afterparty te bezorgen.

AFLEVERING 14 OP DINSDAG 26 JULI 2016 OM 20.30

Nele Vervloet uit Tremelo en Carlo Sanudo Bretones uit Scherpenheuvel dromen nu al lekker weg bij de zonnige stranden en frisse cocktails. Om hun droom uit te laten komen krijgen ze hulp van bekend Vlaanderen. Nele geeft alles wat ze heeft met Bert Huysentruyt, Kris Wauters en Wesley Sonck. Carlo Sanudo Bretones uit Scherpenheuvel, Sven De Ridder, Joyce Buellens en net-niet-K3’tje Lisa Michels leggen haar echter het vuur aan de schenen.

AFLEVERING 15 OP WOENSDAG 27 JULI 2016 OM 20.30

Robin Claes uit Peer studeert momenteel voor leerkracht, maar wil zich in de toekomst omscholen tot acteur. Vooraleer hij zich in dat nieuwe avontuur stort, probeert hij nog een reisje mee te pikken met alles erop en eraan. Robin heeft William Boeva, Jill Peeters en Francesca Vanthielen meegebracht om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Els De Wael uit Dendermonde doet niets liever dan reizen en dan voornamelijk naar de Griekse eilanden. Zij kan rekenen op de steun van Jacques Vermeire, Sam Gooris en Jolien Roets.

AFLEVERING 16 OP DONDERDAG 28 JULI 2016 OM 20.30

In de laatste aflevering van deze week strijden Tommy De Kegel uit Moorsel en Shari Wens uit Ekeren tegen elkaar. Sportfanate Shari, die ook de bloemen en kussen uitdeelt aan de winnaars bij cyclocrosswedstrijden, is nu zelf de ster van het podium. Haar team bestaat uit Jacques Vermeire, Véronique De Kock en Joke Van de Velde. Maar Tommy geeft de overwinning niet zomaar cadeau. Hij trekt jaarlijks richting Umbrië om er zijn vakantie door te brengen in de B&B van zijn ouders, maar wil graag ook eens andere oorden verkennen. Steven Goegebeur, Lesley-Ann Poppe en Wifi-debutante Tanja Dexters vertoeven aan zijn zijde. Zij laat haar passage niet onopgemerkt voorbij gaan…

vtm.be
Facebook VTM
Twitter#iserwifiintahiti

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.