Sven De Ridder heeft groot nieuws …

DE CREME GLACE OORLOG

Na een korte periode van stilzwijgen, beetje vreemd gedrag en een paar afwijkende antwoorden op de lastige persvragen mag het antwoord nu eindelijk op de wereld losgelaten worden … Sven De Ridder heeft groot nieuws!


Sven De Ridder verliet op 25 februari jl. na 36 jaar het Echt Antwaarps Teater.

Stoppen met theater doet hij echter niet.  Integendeel.

Samen met zijn vrienden producer Marc Punt en collega-acteur Brik Van Dyck richtte hij zijn eigen theatergezelschap op: de Sven De Ridder Company.

Deze zomer volgt al een eerste productie: De Crème Glace Oorlog, een komedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder met Leen Dendievel, Jan Van Dyke, Luc Verhoeven, Brik Van Dyck en Sven De Ridder.

Korte inhoud:

De grote vakantie is in aantocht. Pierre Pistache (Jan Van Dyke), ijsverkoper van vader-op-zoon, bereidt zich naar goede gewoonte samen met zijn jongere vrouw Isabelle (Leen Dendievel) voor op een lange, hete en vooral drukke zomer.

Maar plots krijgt Pierre concurrentie. Ene Roberto Montana (Sven De Ridder), een flamboyante Italiaan met een hoop praatjes, heeft zijn ijskar pal tegenover die van Pierre geparkeerd.

Pierre Pistache heeft geen zin in competitie. Hij roept de hulp in van de districtsburgemeester (Luc Verhoeven) en een bevriende arbeider van de groendienst (Brik Van Dyck), maar Montana wil van geen wijken weten.

De Crème Glace Oorlog barst in alle hevigheid los.

De Crème Glace Oorlog gaat in première op donderdag 12 juli 2018 in Theater Elckerlyc te Antwerpen en loopt daar tot en met 19 augustus 2018.

Weetje: De Sven De Ridder Company wil voortaan jaarlijks twee nieuwe producties voorstellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.