‘Suske en Wiske – De Circusbaron’ in première te Antwerpen

Vrijdag 5 februari ging in de Stadsschouwburg te Antwerpen ‘Suske en Wiske – De Circusbaron’ in première, een heerlijke familiemusical naar aanleiding van de 70ste verjaardag van Vlaanderens bekendste stripfiguren. Charlotte Leysen, bekend als Ketnetwrapster, is Wiske. Naast haar op het podium staan Laurenz Hoorelbeke als Suske, Mike Wauters als Jerom, Wanda Joosten als Sidonia en Ronald van Rillaer als de enige echte Lambik! Ze beleven hun avonturen in Antwerpen tot en met zondag 7 februari. Zaterdag 13 en zondag 14 februari zakken ze af naar Capitole Gent.

Snel reserveren is de boodschap voor wie nog geen kaartjes heeft!

Een verjaardag die moet gevierd worden met toeters en bellen, en daarom brengen Music Hall en Van Hoorne Entertainment in februari 2016 de familiemusical ‘De Circusbaron’ weer naar Antwerpen en Gent. De striphelden worden tot leven gebracht door een keur aan Vlaamse acteurs, met onder anderen Charlotte Leysen als Wiske, Wanda Joosten als Sidonia, Ronald Van Rillaer als Lambik en de Nederlandse zanger, acteur en musicalster Ben Cramer als “ringmeester” van het circus!
Een spannende, maar vooral leuke voorstelling, vol spanning, avontuur, humor, spectaculaire acts én fijne liedjes – van de hand van Miguel Wiels en Alain Van de Putte – die je niet meer uit je hoofd krijgt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.