Suikerrock sluit de 33ste editie in magische perfectie af!

suikerrock
©TMM MEDIA

Metejoor, dé rising star van de Vlaamse popmuziek, mocht de aftrap geven op de laatste dag vanSuikerrock 2019. Het enthousiasme waarmee hij op het podium stond, werkte aanstekelijk.

Wanneer Rob De Nijs ‘Het werd zomer’ inzette, stopte het als bij wonder met regenen. De legendebespeelde nog steeds emoties alsof het perfect gestemde gitaarsnaren waren. Grote klasse en vooral veel puurheid.

Suikerrock
©TMM MEDIA

Slongs bouwde naar gewoonte een funky feestje met heel veel aanstekelijke vibes en bakken enthousiasme. De temperatuur in het publiek steeg duidelijk niet alleen door de stralende zon.

Mama’s Jasje werd in allerijl opgetrommeld om de zieke Nielson te vervangen en deed dat met verve. Hun hits stonden zichtbaar in het gezamenlijk geheugen gegrift.

Het werd helemaal zomer bij Niels Destadsbader die de tjokvolle Grote Markt moeiteloos inpakte. Hij deed waar hij het best in is, het publiek volledig op zijn kop zetten. Een echte voltreffer!

suikerrock
©TMM MEDIA

Marco Borsato moet je ook niet meer leren hoe hij een publiek moet entertainen. Aan charisma geen gebrek! Zulke headliners maken van de Suikerrock zondag een gigantisch feest. De stralende gezichten in het publiek waren hiervan het bewijs!

suikerrock
©TMM MEDIA

Magie en een zinderende massa, wat een zondag, wat een 33ste editie! Daarmee zit Suikerrock 2019 er op. Het was een epische editie met hitte, met veel regen maar ook een prachtig slotakkoord!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.