Suikerrock: Acoustic Stage – Talent gezocht!

©Suikerrock

Suikerrock is al het sweetste festival van België, maar wil nu ook het gezelligste festival worden! Hoe? Door hetgratis gedeelte tussen het hoofdpodium op de Grote Markt en het dj-podium op de Veemarkt nóg verder uit te breiden. Met nóg meer heerlijke foodtrucks, nóg meer leukestanden en nóg meer gezellige optredens op de ‘Acoustic Stage’!

Feel the vibe, taste the sweetness!


Acoustic Stage: Talent gezocht!

Wil je solo of met je groep schitteren op deze gezellige‘Acoustic Stage’ op het gratis gedeelte van Suikerrock? Dan is deze wedstrijd iets voor jou! Schrijf je snel in via de Suikerrock website en promoot je deelname! Wie weet word jij een van de gelukkigen die het Suikerrock publiek mogen verbazen met hun (zang)talent! Stemmen op je favoriet kantot vrijdag 8 juli, 12u ‘s middag, en doe je door zijn pagina te liken op de Suikerrock website.

De ‘Acoustic Stage’ zal tijdens de drie festivaldagen exclusief ter beschikking gesteld worden van muzikaal talent. De Acoustic Stage is een klein gezellig podium midden in onze Foodtruck corner.

Zowel singer-songwriters als bands mogen zich inschrijven. Voorwaarde is dat ze een sfeervol, gezellig, akoestisch optreden van drie kwartier kunnen brengen, voor een deels zittend publiek. Enkel akoestische en elektrisch-akoestische instrumenten zijn toegestaan. De andere voorwaarden kan je terugvinden in het reglement op de website.

Uit de best scorende inzendingen zal de Suikerrock-jury op dinsdag 12 juli 2016 de uiteindelijke  winnaars kiezen. Deze zullen persoonlijk gecontacteerd worden via het opgegeven e-mailadres of telefoonnummer.

Als je er uitgepikt wordt kan je Suikerrock toevoegen aan je referentielijst, en bovendien mag je ook nog 5 van je trouwste fans meenemen naar het festival.

Line-up hoofdpodium compleet!

De line-up voor het hoofpodium is immiddels volledig bekend!
Op vrijdag is het op Suikerrock punk, blues en rock o’clock. Het podium zal stomen, de kasseien op de Grote Markt zullen trillen! Hardrocklegende Deep Purple zorgt voor de afsluiter en zal de boel laten ontploffen!
Op zaterdag trekt Suikerrock de kaart van de alternatieve rock en pop. Girlpower met Alice, Billie en Noémie, meezingen met Balthazar en Tourist LeMC, afsluiten met een exclusief optreden van dEUS!
Zondag zal Suikerrock hét family festival van België zijn met kidsacts als De Bende & Mega Mindy, maar ook met internationale kleppers als The Corrs en Marco Borsato.

Een overzicht:

VRIJDAG 29 JULI   ZATERDAG 30 JULI   ZONDAG 31 JULI

THE KIDS                    NOÉMIE WOLFS            DE BENDE & MEGA MINDY

THE SORE LOSERS   BILLIE                             PRINSESSIA

ZORNIK                       ALICE ON THE ROOF    BANDITS

DEEP PURPLE           TOURIST LEMC              EMMA BALE

  BALTHAZAR                   STAN VAN SAMANG

   DEUS                               THE CORRS

                                                                             MARCO BORSATO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.