Suikerrock 2019 stevig afgetrapt!

Suikerrock
©TMM MEDIA

De aftrap voor Suikerrock 2019 was op zijn minst zwoel en warm te noemen. Geen makkelijk temperatuurtje om te openen voor Yves Paquet. Maar ondanks verzengende hitte kreeg Suikerrock toch een lekker kwalitatieve opening. Met veel soul, een uitstekende stem en een fleurige haartooi deed Yves eigenlijk best wel grootse dingen.


=>> Ontdek hier de sfeerbeelden van Suikerrock 2019 – Vrijdag <<=


Maar die afkoeling, beloofd door menig meteoroloog, zou nog even op zich laten wachten, en dat maakte de uitdaging voor Emma Bale des te groter. Zij liet de warmte niet aan haar hart komen en speelde de ene dansbare song na de andere.

Tom Odell had even later geestdrift aan boord en werkte zich uit de naad. Na een regendans op zijn vleugelpiano kreeg hij de weergoden zover dat ze een klein regenbuitje loslieten over de Tiense markt. Daar was meteen ook de lang geanticipeerde afkoeling.

Bij Tourist LeMC liep de markt vol en volgde een heel leuk relaxed concert met niet alleen weergewijs een fris windje.Tourist kreeg makkelijk de handjes van het publiek op elkaar en lostte alle verwachtingen in.

Bazart diende even later gewoon de bal nog in doel te trappen en het feestje was effectief los.

Afronden voor vrijdag was een perfect klusje voor de live muziekstorm van Arsenal. De band wist niet van ophouden en bleef de markt maar plat spelen! Een heuse hattrick van drie bands die je ongelooflijk veel zin laten krijgen in dag 2…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.