Suikerrock 2018 zoekt AKOESTISCH TALENT!

Speelkansen op het Acoustic Stage! …

Het Acoustic Stage is een klein en gezellig podium dat zich bevindt zich in de Nieuwstraat, midden in de Foodtruck Corner op het gratis gedeelte van het festival. Dé ideale plek om rustig te genieten van een intiem akoestisch optreden, er staan zelfs banken voor het podium!

Heb jij zin om solo of met je band op dit Acoustic Stage te staan? Of ken jij enkele enthousiastelingen binnen je vriendenkring? Surf naar vi.be en schrijf jullie in voor deze once in a lifetime opportunity!

Vanaf vandaag zijn er  14 plaatsen te verdelen over drie festivaldagen waaronder 3 op vrijdag 27 juli, 5 op zaterdag 28 juli en 6 op zondag 29 juli. Indien je deelneemt, moet je uiteraard vrij zijn op (minimum één van) deze dagen!.

Zowel singer-songwriters als bands mogen zich inschrijven, maar enkel akoestische en elektrisch-akoestische instrumenten zijn toegestaan.

Inschrijven doe je via het vibe-platform van Poppunt. Als je nog geen profiel hebt, eerst een profiel aanmaken op vi.be en dan kan je deelnemen aan de wedstrijd.

Dag van het gezin


Vandaag is het internationale dag van het gezin! De ideale dag om je Family-tickets voor Suikerrock 2018 aan te schaffen. Met een Family-ticket kan een gezin van 2 volwassenen en maximum 4 kinderen (6j t/m 12j) aan een voordeel tarief naar Suikerrock. Deze tickets zijn exclusief beschikbaar voor leden van de Gezinsbond.

Word Suikerrock-ambassadeur

Om onze grootste fans te belonen, lanceren we dit jaar een gloednieuw initiatief: Word een officiële Suikerrock-ambassadeur en verdien tickets en exclusieve ervaringen door tickets aan je vrienden te verkopen.​

Doe je mee?! Meld je hier aan!

Voor meer info klik hier.

De volledige affiche:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.