Suikerrock 2017: Wie zoet is krijgt lekkers!

Bent u de eerste die zich op 28, 29 en 30 juli 2017 op de Tiense Grote Markt laat onderdompelen in die unieke sweet vibes? Kom genieten van een zalige, zomerse festivalsfeer met fantastische artiesten op het podium. Kom gezellig kuieren in onze festivalstraten. Proef de lekkerste gerechten van de meer dan 20 food trucks of een heerlijke wafel of pannenkoek met Tiense suiker. Kortom, de 31ste editie van Suikerrock wordt opnieuw één van uw topmomenten tijdens de zomervakantie. Namen zijn er nog niet, maar de combi-tickets met vroegboekkorting al wel! En voor een ongelofelijk zoet prijsje van maar 80 euro.

Sfeerbeelden editie 2016

Hoor wie print daar, kinderen? Het is de Sint die misschien straks uw Suikerrock combi-ticket met vroegboekkorting door de schoorsteen laat vallen.

Tenminste als u een goede festivalganger bent geweest het afgelopen jaar. Want wie zoet is krijgt korting, wie stout is betaalt de volle prijs. Dus niet wachten tot na 3 januari want tot dan kan u een combi-ticket voor 3 dagen Suikerrock 2017 aankopen aan een sterk verlaagde prijs van amper 80 euro. Voor een échte festivalliefhebber is er geen beter Sinterklaasgeschenk denkbaar. Op 3 januari 2017 om middernacht is deze actie echter onherroepelijk afgelopen en gelden terug de normale tarieven.

De combi-tickets met vroegboekkorting kan je vanaf nu aankopen via www.suikerrock.be/tickets 

Een combi-ticket voor Suikerrock 2017 mét vroegboekkorting in ruil voor een wortel? Lijkt ons alvast een erg goede deal! Want wie zoet is, krijgt lekkers!

Feel the vibe, taste the sweetness.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.