STUK ONGELUK ging ‘Ongelukkig – Gelukkig’ in première

Regisseur Stany Crets en acteurs Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren en Sven De Ridder gingen zondag, na een hectische repetitieperiode, in première met “STUK ONGELUK”. Producent THEATERTAINMENT noteerde alvast een grote belangstelling van theaterbezoekers, genodigden en pers die de grootse sportevenementen met bijhorende uitdagingen op “mobiliteitsvlak”  in Antwerpen trotseerden om  te komen kijken naar de dolle belevenissen van “amateurkring” ‘WILLEN IS KUNNEN’ in Theater Elckerlyc.  Dit heerlijk herkenbare gezelschap deed dan ook  een hilarische poging om het stuk “MOORD OP HAVERSHAM MANOR” te spelen. Dit persbericht vermijdt spoilers en houdt het er op dat het publiek aan zijn trekken komt en zich het hele stuk lang aan het onverwachte mag verwachten.En dit nog tot en met 21 mei 2018 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Bekijk hier alvast de sfeerbeelden van de première …


 DE KOMEDIE COMPAGNIE PRESENTEERT “STUK ONGELUK”.

Het gaat om de Vlaamse versie van de Britse comedy “The play that goes wrong”. Deze voorstelling ging onlangs nog in première op Broadway. De Nederlander Owen Shumacher staat in voor de vertaling. “The Play That Goes Wrong” is al jaren een overweldigend succes in Londen. Het stuk, waarin niets is wat het lijkt, is een snel gemonteerde, fysieke komedie met perfect getimede bloopers en een gigantische schat aan grappen. 

“STUK ONGELUK” – FAWLTY TOWERS MEETS LAUREL & HARDY.

De Komedie Compagnie bewerkte “The Play”, waarin een bende toneelamateurs, onder leiding van een duivel-doet-al regisseur, een thriller speelt waarbij werkelijk alles verkeerd gaat. Het stuk gaat alle kanten op behalve de goede en het decor overleeft de voorstelling niet. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus! De kans zit er dus dik in dat je na afloop naar spoed moet om de breuk te behandelen die je jezelf hebt gelachen…


PRAKTISCHE INFORMATIE –  STUK ONGELUK

Productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie
Auteurs Henry Lewis, Jonathan Sayer en Henry Shields
Tekstvertaling: Owen Shumacher
Regie: Stany Crets
Met: Sven De Ridder, Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, en Dirk Van Vooren.

TICKET INFO
Nog tot en met 21 mei 2018,  voorstellingen om 20u15 of om 15u15
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85 – Antwerpen
www.elckerlyc.be of bij TICKETBALIE op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).
Ook  aan de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei en aan de ticketbalie Info Cultuur Grote Markt, Wisselstraat 12 (op vrijdag en zaterdag).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.