Strombowli eerste finalist van Mijn Pop-uprestaurant 2016

©medialaan

SPANNENDE STRIJD OM TWEEDE FINALEPLAATS TUSSEN KOMMÁTI EN JALAPEÑO LOCO …


De Limburgse zussen Magali en Chloë mogen hun koffers inpakken voor de verhuis naar Knokke-Heist. Topchefs Albert Adria en Gert De Mangeleer waren namelijk rotsvast overtuigd: Strombowli verdient die eerste finaleplaats. Hun gerechten werden gesmaakt en waren in balans. De chefs voelden veel passie in de keuken, maar ook in de zaal. En ook de vlotte en vriendelijke bediening van Magali werd opgemerkt. Dit tot grote vreugde van Magali, Chloë en hun hele team.

Hier konden we alleen maar van dromen”, vertelt Chloë. “Twee topchefs die onze gerechten zo lekker vinden en voelen dat we dit met heel veel liefde doen, we moeten er nog altijd van bekomen. We zijn echt superblij dat we in de finale staan en we gaan de volgende weken het beste van onszelf geven.”

Miette en Willem van Jalapeño Loco en Sven en Amanda van Kommáti zullen nu alles uit de kast moeten halen om de kijker te overtuigen dat ook zij een plaats verdienen in de finale. Eén van hen moet op de valreep nog de deuren sluiten. Stemmen kan vanaf nu tot zaterdag 14 mei 2016 om 18.00 via vtm.be en de VTM-app. Vanaf zondag 15 mei sluiten de resterende pop-ups even de deuren voor het grote publiek om zich voor te bereiden op hun verhuis naar Knokke-Heist. Daar zullen ze terug full force gaan vanaf de avondservice op vrijdag 20 mei 2016.

Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM
vtm.be                    FacebookMijn Pop-uprestaurant             Twitter#mijnpopup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.