Home NIEUWS TV / RADIO Strijd tussen de coaches barst los in tweede Blind Auditions

Strijd tussen de coaches barst los in tweede Blind Auditions

©Medialaan

THE VOICE KIDS OP VRIJDAG 21 APRIL 2017 OM 20.40 BIJ VTM …


Gemiddeld 740.000 kijkers zagen vorige week hoe Sean Dhondt de ene kandidaat na de andere afsnoepte van zijn kersverse collega-coaches Josje Huisman en Laura Tesoro. Op de jongere doelgroep VVA 18-44 was dat zelfs 48% (alle cijfers live +4). Met 5 talenten staat Team Sean momenteel op kop. Maar Josje en Laura zijn in de tweede Blind Auditions uit op revenge

Vooral wanneer de 13-jarige Katarina uit Gent haar stem laat horen, raken de gemoederen oververhit onder de coaches. Zij blaast de drie van hun stoel met I Have Nothing van Whitney Houston. “Volgens mij heb jij Whitney Houston opgegeten”, besluit Laura. “En Mariah Carey er nog bij”, vult Sean aan. Maar wie weet Katarina te strikken in zijn team?

Het is Bo (10) uit Willebroek die de tweede Blind Auditions mag aftrappen. Zij voelt zich als een vis in het water op een podium en laat dat ook zien tijdens Seven Nation Army in de versie van Scott Bradlee. Daarna betreedt een andere Bo het podium, een 11-jarige zanger uit Kalmthout. Hij wil er piccobello uitzien voor zijn auditie op Blue Suede Shoes van Elvis Presley. En natuurlijk heeft hij daarvoor een bijzonder paar schoenen aangetrokken. Heeft Bo ook de moves en de stem van Elvis Presley?

De kandidaat die vrijdag het grootste risico neemt is misschien wel Merlijn (12) uit Brugge. Zij kiest ervoor om haar auditie op Don’t Worry About Me van Frances helemaal a capella te starten. “Ik zeg tegen mijn dochter Merlijn altijd: je hebt de naam van een tovenaar, dus betover ze”, moedigt Kürt Rogiers haar aan. Betovert Merlijn de coaches met haar performance?

Meedoen aan The Voice Kids is al 3 jaar een droom van de 14-jarige Jill uit Bornem. Van Jens Dolleslagers, de winnaar van vorig jaar, kreeg Jill te horen dat ze geselecteerd was voor de Blind Auditions. Daarin brengt ze Freedom van Beyoncé. Ook de 12-jarige Emma uit Sint-Denijs-Westrem werd op een originele manier op de hoogte gebracht van haar selectie. Zij werd live wakker gebeld door Q-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen. Emma voelt de zenuwen opborrelen voor haar auditie op Believe van Ella Henderson.

Naast zingen is ook dansen één van de grootste passies van Lien (13) uit Oordegem. Modern, ballet, hiphop, lyrical… geen stijl is haar vreemd. Toch heeft Lien geen dansnummer gekozen voor haar auditie. Ze brengt I Would Stay van Krezip. Ook Robin (14, Ieper) houdt van dansen. En van drummen. Belandt hij in het team van drummer Sean met Die In Your Arms van Justin Bieber? Dansen is ook niet weggelegd voor Frances (12, Waregem). Zij doet auditie met haar voet in het gips. “Ik wil de coaches vragen om er een handtekening op te zetten”, klinkt het. Kan ze overtuigen met Hurt van Christina Aguilera?

Als ik beroemd ben, wil ik handtekeningen uitdelen op de rode loper”, weet de 10-jarige Fleur uit Stekene. Zij is vrijdag de enige die in het Nederlands zingt op Als Jij Maar Van Me Houdt van Jada Borsato. “Dat liedje maakt me gelukkig.” Wie ook gelukkig wordt van haar auditie is Lotte (14) uit Reet. “Zingen is als ademen voor mij. Ik word er altijd blij van.” Hopelijk worden de coaches even blij van haar versie van Just Give Me A Reason van Pink. Ten slotte heeft ook Jonathan (13, Erps-Kwerps) een goede reden om deel te nemen aan The Voice Kids. “Ik doe gewoon mee omdat mijn leven wat saai was”, klinkt het. “The Voice Kids is een avontuur.” Jonathan verrast met een straffe rap op Take It Back van Ed Sheeran.

vtm.be                                 The Voice Kids – VTM                              #vtmthevoicekids
De uitzendingen van The Voice Kids zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten