Start ticketverkoop Terra Nova 2018: verrassende activiteiten dichtbij huis

Voor het 11e jaar op rij lanceert de provincie Antwerpen het zomerprogramma ‘Terra Nova’: een pakket unieke, interessante en uitdagende belevingen! Terra Nova wil originele activiteiten dichtbij huis promoten. Met kleinschalige, intensieve en avontuurlijke activiteiten, leer je je eigen provincie beter, of op een andere manier kennen. Op 15 mei start de ticketverkoop voor de 26 leuke uitstapjes op 14 locaties. Er snel bij zijn, is de boodschap! www.terranova.be 

“Voor een fijne en originele zomer hoef je geen exotische bestemmingen op te zoeken. Integendeel, dankzij Terra Nova kan je ook op een betaalbare en toegankelijke manier in je eigen regio zalige vakantieherinneringen maken. Het accent van ons aanbod ligt op avontuurlijk overnachten en het (her)ontdekken van lokale natuur en recreatieve mogelijkheden”, zegt gedeputeerde Inga Verhaert.

De Cocoon – Arboretum Kalmthout – ©Provincie Antwerpen

Online ticketverkoop vannacht van start!

Vannacht, als de eerste minuut van 15 mei 2018 ingaat, opent de ticketverkoop! Vanaf dan kun je tickets beginnen kopen voor een of meer van onze 26 activiteiten op 14 verschillende locaties in de hele provincie Antwerpen.

“Ik zal vannacht ook klaar zitten om 23u50, want sommige activiteiten zijn snel uitverkocht”,Legt Inga Verhaert uit. “We hebben bewust gekozen voor kleinschalige activiteiten. Kwaliteit boven kwantiteit, en zo leer je de streek kennen, maar ook de warme mensen die meedoen aan je activiteit”.

Programma

Wil jij dus deze zomer ook deelnemen aan avontuurlijke kampeerweekendjes in de provinciale Groendomeinen Hertbeg, Prinsenpark of Vrieselhof? Wil je komen slapen in het Vrijbroekpark, in een Cocoon in Arboretum Kalmthout of in de Boompitten in De Notelaer? Wil je graag wakker worden in een kampeerhut aan de oever van de watersportvijver van het Zilvermeer, of de Rupelstreek verkennen op een retro-koersfiets? Dat alles en nog veel meer, kun je bekijken, bestellen en beleven via www.terranova.be!

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
Start ticketverkoop: 15 mei 2018 – 00u
Activiteiten van 1 juni tot 30 september 2018

Meer info:
www.terranova.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.