Staf en Mathias gaan criminelen achterna in Hollywood

©medialaan

In ‘Hollywood in ’t Echt’ reizen Staf en Mathias Coppens doorheen de Verenigde Staten om op zoek te gaan naar het Amerika uit de films. Zeker de films die tijdens hun jeugd een grote indruk op hen hebben nagelaten. Want hoe zit het nu in het echt? Stemmen de dingen die ze tijdens hun kindertijd in de Hollywood-films zagen, overeen met de realiteit? Op woensdag 13 april dompelen de broers zich onder in de wereld van de premiejagers. Een avontuur dat ze niet snel zullen vergeten…

Spanning en suspense. Slechteriken en criminelen. Drugsdealers en wilde achtervolgingen. In de tweede aflevering van ‘Hollywood in ’t Echt’ verandert het leven van Staf en Mathias voor even in een bloedstollende actiefilm.

De broers gaan op zoek naar bounty hunters, de stoere kerels die in cowboyfilms op zoek gaan naar de gezochte criminelen op de Wanted-posters. Maar bestaan deze individuen ook echt? En hoe gaan ze te werk? Om daar achter te komen maken Staf en Mathias een afspraak met een van de stoerste bounty hunters van Amerika. Hij wil de broers een paar dagen op sleeptouw nemen tijdens zijn criminelenjacht in de straten van Las Vegas.

Maar dan loopt het fout… Door een hoop misverstanden én de ontdekking dat hun bounty hunter een crimineel verleden heeft, jagen ze de man flink tegen zich in het harnas. En dat hadden ze beter niet gedaan… Wanneer de broers en hun crew uit pure wanhoop naar Los Angeles vluchten, komt de woedende premiejager achter hen aan. Zijn doel: de broers een lesje leren dat ze niet snel zullen vergeten.

©medialaan

Staf en Mathias blikken terug. Staf: “Ik ben nog maar zelden zo bang geweest als bij de opnames van de bounty hunter-aflevering. Toen dacht ik echt: ‘Staf jongen, nu zijn jullie in de onderwereld beland’”. Mathias: “Of ik iets geleerd heb van deze opnames? Zeker: je mag een premiejager nooit boos maken. Wat je moet doen als dat toch gebeurt? Euhm… Gaan lopen. Enfin, dat hebben Staf en ik toch gedaan.”

©medialaan

Gelukkig ontmoeten de Coppens-broers daarna de tweelingzussen Lisa en Theresa Golt. De dames waren vroeger politieagenten maar jagen nu als bounty hunters op voortvluchtige criminelen. Om hun vrouwelijkheid te accentueren hebben ze zichzelf een suikerspinnen imago aangemeten. En dat valt in dit geval vrij letterlijk te nemen want zowel hun uniformen, geweren, handboeien en stroomstootwapens hebben een roze kleurtje.

Samen met de Barbie-roze beschermengelen duiken Staf en Mathias de donkere straten van LA in, op zoek naar criminelen…

vtm.be                        Facebookvtm               Twitter#hollywoodintecht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.