Stad Aalst pakt uit met een gloednieuw muzikaal concept op 11 juli

Ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse gemeenschap is er op 11 juli overal muziek in Vlaanderen, maar stad Aalst pakt volgende zomer uit met een gloednieuw verrassend muzikaal concept!

Op de Grote Markt van Aalst wordt er een soort van ‘Tomorrowland van de Vlaamse muziek’ georganiseerd. Drie uur lang kan er gefeest en gedanst worden met de beste muziek van eigen bodem tijdens een spetterende DJ-set van Sven Ornelis. Zoals bij een echt dance festival zal de sfeer magisch zijn: special FX, confetti, vuurwerk, lichtshow… Zo heb je onze Vlaamse muziek nog nooit beleefd!

Maar er is meer! De Aalstenaar kiest zelf zijn favoriete muziek in de Aalst Top 111. Vanaf NU kan er gestemd worden op de favoriete Vlaamse muziek van de Aalstenaar. Gewoon surfen naar top111.be en jouw persoonlijke top 3 ingeven. De resultaten van deze voting vormen een unieke hitlijst, de Aalst Top 111. Tijdens deze top komen er zelfs als verrassing enkele Vlaamse artiesten optreden.

Sven Ornelis kijkt er alvast naar uit: “Op 11 juli mag ik de Grote Markt van Aalst in vuur en vlam zetten met de beste muziek van eigen bodem. Helemaal mijn ding! En als kers op de taart breng ik als verrassing enkele artiesten mee die hun verkozen hit live zullen brengen!”

Dit nieuwe muziekconcept is een idee van LIVE Entertainment organisator van o.a. Marktrock Aalst en wordt georganiseerd in opdracht van stad Aalst in samenwerking met Vlaanderen Feest! en de provincie Oost-Vlaanderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.