Stad Aalst klaar voor mega party met de AALST TOP 111

LIVE Entertainment

Stad Aalst pakt morgen 11 juli 2018 uit met een gloednieuw muzikaal concept ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse gemeenschap: de Aalst Top 111. De Aalstenaar stemde de afgelopen weken massaal op hun favoriete Vlaamse muziek op de website van het evenement. De resultaten van deze ‘voting’ resulteren in een unieke top 111. DJ Sven Ornelis zal op basis van deze lijst morgen de Grote Markt van Aalst in vuur en vlam zetten.

Met dit gloednieuw en verrassend muzikaal concept wordt morgen op de Grote Markt een groot Vlaams volksfeest georganiseerd. Drie uur lang zal er gefeest en gedanst worden met de beste muziek van eigen bodem tijdens een spetterende DJ-set van Sven Ornelis. Zoals bij een echt festival zal de sfeer magisch zijn: special FX, confetti, vuurwerk, lichtshow… Zo beleefde je onze Vlaamse muziek nog nooit! En bovendien is de toegang helemaal gratis.

Maar er is nog meer! Sven Ornelis brengt enkele muzikale vrienden mee die hun of een andere verkozen nummer uit de Aalst Top 111 live zullen brengen. Deze topartiesten zijn morgen alvast van de partij: Bart Kaëll, Udo, Tom Dice en Garry Hagger!

Sven Ornelis kijkt er alvast naar uit: “Op 11 juli mag ik de Grote Markt van Aalst in vuur en vlam zetten met de beste muziek van eigen bodem. Helemaal mijn ding! En als kers op de taart breng ik dus verrassing enkele artiesten mee die hun of een andere hit uit de Top 111 live zullen brengen! En misschien zijn er nog wel enkele verrassingen!”

Wie op nummer 1 staat in de Aalst Top 111 wordt morgen bekend gemaakt. Dit lied kan in elk geval doorgaan als de ‘lieveling’ van de Aalstenaar.

Dit nieuwe muziekconcept is een idee van LIVE Entertainment en wordt georganiseerd in opdracht van stad Aalst in samenwerking met Vlaanderen Feest! en de provincie Oost-Vlaanderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.