Sporza en RTBF brengen UEFA EURO 2016™ naar de cinema

Groot nieuws voor alle voetbalfans: in de maanden juni en juli zendt Kinepolis zes UEFA EURO 2016™ wedstrijden in haar bioscopen uit met live verslaggeving van Sporza en RTBF. Hierbij zullen met zekerheid de matchen op 13/6, 18/6 en 22/6, waarin het Belgisch elftal tegen Italië, Ierland en Zweden uitkomt, op groot scherm vertoond worden. Ook voor de halve finales op 6/7 en 7/7 en de finalewedstrijd op 10/7 kunnen supporters in Kinepolis terecht.

“Het zitcomfort en de ambiance zorgen ervoor dat iedereen de voetbalgekte intens kan meemaken,” vertelt Frederique Naeyaert, Productmanager bij Kinepolis, “De tijden waarin België zich met moeite kwalificeerde voor een Europees kampioenschap voetbal zijn definitief voorbij en dat maakt van iedere Belg een fervent voetbalsupporter. UEFA EURO 2016™ beleven is een groepsgebeuren waarbij je de ervaring wil delen met andere Belgische voetbalfans.”

Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk, Leuven, Luik en Oostende nemen deel aan deze sportieve dimensie. Een ticket kost €5 per persoon en is vanaf vandaag verkrijgbaar via de Kinepolis website. Meer info en verdere details omtrent de live uitzendingen van de UEFA EURO 2016™ matchen bij Kinepolis zijn terug te vinden op kinepolis.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.