Home NIEUWS EVENTS Sinterklaas maakt zich zorgen: Waar is mijn paard?

Sinterklaas maakt zich zorgen: Waar is mijn paard?

©House Of Entertainment

Paniek, zweet en angst maken zich meester van Sinterklaas, want hij kan zijn geliefde paard niet vinden en dat is een ramp. “Ik weet niet of ik tijdig in ’t Kuipke geraakt op zondag 1 december 2019 voor het ‘Feest van Sinterklaas’. Ik hoop echt dat Superpiet mijn paard terugvindt, want anders is het een ramp voor al die brave kindjes”, laat de goedheilige man uit Spanje ons weten.

Organisator House Of Entertainment heeft er een traditie van gemaakt om de eerste zondag van december, samen met de kindjes, hun ouders en grootouders het ‘Feest van Sinterklaas’ te vieren in het befaamde Gentse Kuipke. Superpiet, de populaire rechterhand van Sinterklaas, is opnieuw van de partij en tijdens een wervelende, gevarieerde voorstelling krijgt iedereen de kans om samen met hem en zijn collega-pieten mee te zingen en te dansen. Superpiet heeft er veel zin in, “maar dit jaar zitten we opnieuw met de gebakken peren, want het paard van Sinterklaas is verdwenen. Ik heb mijn oor eens te luister gelegd en het gerucht doet de ronde dat stalknechtpiet er voor iets tussen zit. Hij droomt er al jaren van om eens te mogen zingen op het ‘Feest van Sinterklaas’. Naar het schijnt is hij in staking en daarom ben ik al op zoek gegaan naar een alternatief vervoermiddel voor de Sint, maar dat is niet gemakkelijk. Sinterklaas heeft al een respectabele leeftijd waar ik rekening mee moet houden.”

Tickets voor het ‘Feest van Sinterklaas’, dat plaatsvindt op zondag 1 december 2019 om 15.00 uur in ’t Kuipke Gent, kan je nu bestellen op www.ticketkopen.eu 

Het ‘Feest van Sinterklaas’ is een organisatie van House Of Entertainment. Na afloop van de voorstelling krijgen alle kindjes de kans om met de Sint en zijn pieten op de foto te gaan.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten