Sien Eggers moet als eerste dansschoenen aan de haak hangen in Dancing With The Stars

Dancing With The Stars
©VIER

De eerste afvaller van Dancing With The Stars is bekend: Sien Eggers. Voor de oudste kandidate van de wedstrijd zit het avontuur er dus al na 2 afleveringen op. Tijdens de tango op het nummer ‘Sweet Dreams’ van Escala bleven de juryleden wat op hun honger zitten. Ook de kijkers konden het tij niet meer doen keren. Sien en haar danspartner Rob bengelden al onderaan het klassement vorige week met slechts 15 punten van de jury. Dat leverde hen de voorlaatste plaats op, net boven Elodie Ouedraogo die uitviel door een scheur aan haar onderste rechterrib.

Sfeerbeelden Dancing With The Stars – Aflevering 2 + Backstage

Sien Eggers“Het was een geweldige ervaring. Ik heb mezelf uitgedaagd en ik heb mijn oude lichaam terug in gang kunnen trekken (lacht). Ik ga zeker en vast nog blijven dansen!”

De 67-jarige Sien begon nochtans niet onvoorbereid aan de danswedstrijd. Extra zwemlessen moesten haar conditie een boost geven en haar acteertalent kwam goed van pas om zich volledig te kunnen inleven in de verschillende dansstijlen. In de eerste aflevering schitterde ze nog als de ‘Godmother’ en gaf ze een eigenzinnige twist aan de American Smooth op ‘Gangsta’s Paradise’ van Vintage 1920’s Al Capone Style (Coolio Cover ft Robyn Adele Anderson).

Voor de jury was James de grote winnaar van de avond. Hij ontroerde iedereen met een moderne dans op de tonen van ‘Sweet Disposition’ van The Temper Trap.

Wie valt er volgende week af?

Dancing With The Stars – Elke vrijdag om 20.35 live op VIER

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.