Semino Rossi trakteert fans op live-cd: ‘Ein Teil von mir – Live aus Berlin’ (Bestellen Sie hier Ihre cd!)

Semino Rossi

Semino Rossi is één van de succesvolste Duitstalige artiesten. De man met de gouden stem en de Argentijnse roots, heeft een massa fans in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, maar ook in Denemarken, Nederland én België. Drie jaar geleden liet hij de fans wat op hun honger met het ‘Amor’-conceptalbum, maar de lancering van ‘Ein Teil von mir’ vorige zomer, heeft alles goedgemaakt. Het album behaalde de 1ste plaats in de Oostenrijkse hitlijst, stond op 2 in Zwitserland en op 4 in Duitsland.

‘Königin des Sommers’, ‘Muy Bien’ en ‘Wir sind im Herzen jung’, afkomstig van ‘Ein Teil von mir’, zijn nu terug te vinden op de dubbele live-cd ‘Ein Teil von mir – Live aus Berlin’, samen met de grote Semino klassiekers ‘Rot sind die Rosen’, ‘Bella Romantica’, ‘La Cancion de la paz’, e.v.a. De dubbele live-cd van Semino bestaat uit twee schijfjes met respectievelijk 12 en 11 nummers.  De Belgische fans keken uit naar deze release en kochten het album in de openingsweek massaal, waardoor de cd binnenkwam in de top 20 van de Ultratop album 200.

De Tempodrom in Berlijn was de perfecte locatie voor Semino om een album en videoregistratie te houden tijdens zijn recente ‘Ein Teil von mir’-tournee, goed voor 30 shows in 5 verschillende landen, waaronder in mei een nagenoeg uitverkocht optreden in de Hasseltse Ethias Arena.

De carrière van Semino Rossi zit weer in een stroomversnelling, mede dankzij het nieuwe team dat hem omringt. Vorig jaar behaalde ‘Ein Teil von mir’ al goud in Oostenrijk en Duitsland, en ook bij ons was het album één van de bestverkopende schlager-cd’s van het voorbije jaar. Semino maakt het altijd waar als artiest, want samen met zijn band, zijn danseressen en extra muzikanten, zorgt hij voor een unieke muziekbeleving. Naast de release van de dubbelaar ‘Ein Teil von mir – Live aus Berlin’, brengt de charmezanger ook een nieuwe dvd op de markt met dezelfde titel. Op deze dvd komen het recente album en zijn grootste hits aan bod komen, inclusief ook de bonus-reportage ‘Ein tourtag mit Semino’. De fans maken kennis met hun idool in zijn tourbus en backstage, achter de schermen van zijn Europese tournee. Unieke beelden van een warme, hartelijke man die de nog steeds de pannen van het dak zingt.

De nieuwe live dubbel-cd ‘Ein teil von mir – Live aus Berlin’ en de dvd ‘Ein Teil von mir – Ein Tourtag mit Semino’, zijn vanaf nu fysiek beschikbaar in de winkels of online te bestellen.

Semino official website

https://www.seminorossi.com/

Luister op Spotify

https://open.spotify.com/album/3kqxhANMfjS5A1XxrJbkXy?si=VLn97NyMTPmlEnfOn4LmAg

Luister op Apple Music

https://itunes.apple.com/be/album/ein-teil-von-mir-live-aus-berlin/1414860317?l=nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.