Home NIEUWS TV / RADIO Selma van Dijk vertrekt bij Hart van Nederland (NL)

Selma van Dijk vertrekt bij Hart van Nederland (NL)

©William Rutten
Selma van Dijk vertrekt bij Hart van Nederland, het programma waar zij sinds 2003 als centraal lid van het presentatieteam aan verbonden was. Het vertrek van Selma hangt samen met toekomstige veranderingen bij Hart van Nederland waardoor er na dit jaar geen presentatierol meer voor haar is weggelegd. Hoogtepunt in haar ruim 16-jarige carrière bij Hart van Nederland vormde voor Selma de reeks documentaires Hart voor Hannukah. Hierin stond het kindertehuis in Ghana waar Selma ambassadeur van is centraal.
Marco Louwerens over het vertrek van Selma: “Zoals bekend oriënteert SBS6 zich op mogelijkheden om Hart van Nederland te versterken. Voor Selma is in het vernieuwde Hart van Nederland straks geen presentatierol meer weggelegd. We willen Selma bedanken voor haar grote mate van professionaliteit en enorme betrokkenheid bij Hart van Nederland en wensen haar alle goeds voor de volgende fase van haar carrière.”
Selma van Dijk over haar vertrek: “Hart van Nederland gaat een nieuwe koers varen en voor mij is daarin helaas geen rol als presentator weggelegd. Ik heb de afgelopen 16,5 jaar met veel liefde, toewijding en plezier Hart van Nederland gepresenteerd, daar ben ik trots op en daar zal ik altijd met warme gevoelens op terug kijken. Afgelopen 14 oktober heb ik mijn laatste uitzending gepresenteerd. Graag wil ik via deze weg de kijkers bedanken voor het jarenlange in mij gestelde vertrouwen. Dat blijkt ook uit de vele hartverwarmende reacties die ik krijg. Ik wens al mijn lieve collega’s op de redactie en in de studio alle succes met de nieuwe ontwikkelingen bij Hart van Nederland.” 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten