SBS6 en producer RedOne lanceren DanceSing: een talentshow voor potentiele wereldsterren

Er zijn talentenjachten voor zangers en talentenjachten voor dansers. Tot nu. SBS6 presenteert namelijk DanceSing, een talentshow voor talenten die alles in huis hebben. Die kunnen zingen én dansen als Beyoncé, Bruno Mars of Justin Timberlake en een stadion kunnen vullen. Niemand minder dan RedOne, de producer van megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez, One Direction e.v.a., verbindt zijn naam aan deze show. Hij zorgt voor de ultieme carrièrestart: de winnaar krijgt een door hem en zijn team geschreven en geproduceerde track.

De prijs is enorm en dat betekent dat er in DanceSing alleen plaats is voor de allergrootste doorzetters. Talenten die bereid zijn om werkelijk alles te geven, om alles achter zich te laten, om onafgebroken te trainen en zich voor duizend procent in te willen zetten.

In het nieuwe programma speelt de zwaarste – en beste – bootcamp ooit een grote rol. De talenten worden gedrild, gemotiveerd en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Alles om ze klaar te stomen voor een carrière als succesvol artiest. Om alles er zo spectaculair mogelijk uit te laten zien, maakt het programma gebruik van de allernieuwste technieken.

DanceSing is knalhard en slopend. Om de absolute top te bereiken moet je nou eenmaal offers brengen. Iedereen die denkt dat hij of zij dit aankan, kan zich opgeven via www.sbs6.nl/dancesing.

Het programma wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2019 te zien bij SBS6.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.