Sarah Mouhamou, bekend van Ketnet, wordt bv-nimf op Bilzen Mysteries

Vrijdagavond strijkt Sarah Mouhamou, bekend van Ketnet, als bv-nimf neer op Bilzen Mysteries en die doortocht gaat niet onopgemerkt voorbij: “De algemene belangstelling voor onze bv-nimfenavonden is groot. Gastvrouwen Nasrien Cnops en Annemie Ramaekers trokken de voorbije weken extra aandacht bij onze bezoekers. Ketnet-gezicht Sarah Mouhamou is de jongste van het gezelschap, maar de belangstelling voor haar eerste doortocht morgenavond is groot. Uit rondvraag blijkt dat heel wat gezinnen onze topattractie combineren met de kids-speurtocht die Sarah begeleidt. Jongens die de verstopte lichtgevende sticks vinden, krijgen een riddermaskers en de meisjes worden getrakteerd op een bloemenkransje. Beiden kunnen vooraf of na afloop ook nog een selfie scoren met Sarah”, klinkt het bij Bilzen Mysteries. “Ik kijk er enorm naar uit om iedereen morgenavond te verwelkomen. Ik heb al veel leuke dingen gedaan op Ketnet, maar het is de eerste keer dat ik te zien ben als nimf. Ja, ik vind dat leuk omdat mijn rol nauw aansluit bij de unieke Bilzen Mysteries-film. Uniek, want ik ken geen enkele attractie waar je met een tablet in je hand meestapt in een actieve belevingsfilm van 800 jaar geschiedenis , samen met acteur Jan Decleir. Ook Nico Sturm, die bij de Ketnet-kijkertjes bekend is als presentator van De Omgekeerde Quiz en Sturmtroopers, doet een opvallende passage. De Landcommanderij Alden Biesen is uniek als locatie, net als het klank- en lichtspektakel. Indrukwekkend. Ik ben echt fan en ik weet dat de mensen die langskomen dat na afloop ook gaan zijn”, zegt een enthousiaste Sarah Mouhamou.

Bilzen Mysteries groeide met 25.000 bezoekers in het eerste jaar uit tot een Limburgse topattractie. Buiten de vakantieperiodes, kan je Bilzen Mysteries meemaken op vrijdag-, zaterdag-, zondag- en maandagavond, vanaf zonsondergang tot middernacht. Tijdens de kerstvakantie is Bilzen Mysteries doorlopend open.

Op de website www.bilzenmysteries.be vind je de aangepaste openingstijden. Sarah Mouhamou, bekend van Ketnet, sluit de bv-avonden af met twee doortochten, op vrijdag 8 december en vrijdag 5 januari 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.