Santa Run op een gigantisch springkasteel | The Beast komt naar Antwerpen (14-23 dec)

Santa Run

Ontembaar, wild, letterlijk en figuurlijk ‘adembenemend’ en vooral: plezierig. Zo kan je ‘The Beast’– ’s werelds langste opblaasbare hindernissenbaan  – het best omschrijven. Van USA, UK, Japan, Chili en Singapore over Zweden: The Beast reist de hele wereld rond, maar is eigenlijk puur Belgisch. Voor het eerst sinds lang wordt een deel van het gigantische springkasteel vol uitdagingen en hindernissen nog een keer opgeblazen in eigen land. Het luchtkussen staat van 14 tot 23 december, nét voor de kerstvakantie, in de Waagnatie in Antwerpen. Voor een halfuur springen, betaal je 13,5 euro én je krijgt er de speciale ‘Beast-sokken’ met extra grip bij.  Info en tickets vind je op www.thebeastantwerp.com

In 2018 werd The Beast door Guinness World Records bekroond tot langste opblaasbare hindernissenbaan ter wereld. Na een tour door de Verenigde Staten, Engeland en Ierland maakt The Beast een stop in Antwerpen. Locatie is de Waagnatie in Antwerpen, waar een iets kortere variant wordt opgezet. Wij weten al hoe we het deze winter lekker warm zullen krijgen.

Een gigantisch springkasteel vol uitdagingen en hindernissen: dat vraagt om een afterwork waarbij je het opneemt tegen je collega’s en baas. Of wat dacht je van een wedstrijdje met je vrienden? En uiteraard kunnen ook kinderen kunnen zich op woensdagnamiddag of in het weekend ten volle uitleven.

Naast de ‘bounce zone’ is er ook een ‘The Beast lounge’, waar je even kan uitblazen en bekomen met een drankje en hapje. Voor bedrijven of grote groepen zijn er trouwens exclusieve privéslots.
En ook leuk: voor wie niet kan wachten tot kerst is er op 21 december een ‘Santa Run’. Christmaslovers kunnen het hindernissenparcours verkleed als kerstman -of vrouw afleggen en ook de bekende Coca Colatruck zal er staan.

The Beast in cijfers

  • Sinds 2018 is de langste variant (500m) van The Beast bekroond met een Guinness World Record
  • The Beast kan 300 tot 400 personen per uur aan
  • De voorbije twee jaar reisde The Beast de wereld rond. In meer dan 25 landen probeerden mensen The Beast te verslaan

PRAKTISCH 
Van 14 tot 23 december, Waagnatie Antwerpen
Voor 13,5 euro kan je je 30 minuten uitleven op The Beast én je krijgt je eigen Beast sokken met grip.
(Er zijn ook exclusieve privéslots en speciale pakketten voor grote groepen en bedrijven)
Info en tickets vind je op www.thebeastantwerp.com
www.facebook.com/thebeastantwerp/

Publieke openingsuren
Woensdagnamiddag: 13u30 – 18u
Vrijdagavond: 16u – 20u
Zaterdag: 10u – 19u
Zondag: 10u – 19u

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.