Sandrine André leert Johny Voners “dieven”

©Medialaan

Ook de tweede aflevering van Amigo’s haalde vorige week een geweldig cijfer. Live zagen 629.000 kijkers naar de opening van restaurant Amigo’s, tot donderdagavond groeide dat cijfer uitgesteld tot 840.000 kijkers.

Maandag zijn het de vrouwen die voor opschudding zorgen in Amigo’s. Ex-gedetineerde Berten (Johny Voners) kijkt raar op als Machteld (Sandrine André) hem leert “dieven” midden in het tuincentrum waar ze werkt. “Dieven” blijkt niets met criminaliteit te maken te hebben, maar alles met de tomaten en aubergines die hij in de moestuin van Amigo’s wil groeien. In die moestuin heeft Berten zijn lugubere vondst ondertussen tot een wel heel bijzondere vogelschrik omgebouwd.

Ex-autodief Dylan (Matthieu Sys) heeft een dubbel probleem. In plaats van de verhoopte verzoening vraagt zijn vader hem om de manager van een concurrerend bedrijf af te dreigen. En opnieuw duikt Cathy (Ruth Bequaert) op bij Amigo’s, een politieagente die heel uiteenlopende dingen van Dylan wil, en gewend is haar zin te krijgen.

Voor Halil (Sahin Avci) dreigt een enkel ticket richting Istanboel. Zijn knappe, superelegante  zus Yildiz (Sirin Zahed) duikt op bij Amigo’s en wil haar babybroer weg uit het gezelschap ex-criminelen. Dan nog liever Halil naar Turkije sturen. Als hij dan nog eens de zoveelste uitbrander krijgt van Rik (Jurgen Delnaet), begint de souschef toch wel graten te zien in het aanbod van zijn zus.

Tito (Bert Haelvoet), de lijfwacht van Alain Kerkhoffs, zint ondertussen op wraak voor de kurkentrekker die Tessa (Frances Lefebure) in zijn onderstel heeft geplant. En dat eindigt in een drama.

Twitter#amigos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.