Sandra Reemer (66) overleden

©KRO
Sandra Reemer (Zangeres en presentatrice) is dinsdag op 66-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat heeft haar manager en woordvoerder Rik Luijcx in een persbericht bekendgemaakt.

“Vorige week werd Sandra in het ziekenhuis opgenomen voor nieuwe aanvullende onderzoeken en behandelingen. Helaas hebben die haar niet kunnen redden”, aldus Luijcx.

In 2017 werd de ziekte bij Reemer geconstateerd. Ze liep naar eigen zeggen al maanden rond met een knobbeltje in haar borst, ook in Indonesië tijdens de opnames van het tv-programma Gouden Jaren van Omroep MAX.

“Ik had een knobbeltje, al een paar maanden. Waarmee ik, zoals waarschijnlijk zoveel vrouwen, maar bleef rondlopen. Je denkt of hoopt dat het niets is, dat het weggaat. Mijn huisarts drong aan dat ik naar een specialist zou gaan, maar ik had natuurlijk altijd een excuus”, zei Reemer afgelopen maart in een interview met De Telegraaf.

Songfestival

De zangeres vertegenwoordigde Nederland drie keer tijdens het Eurovisie Songfestival en nog een keer als achtergrondzangeres.

Daarnaast presenteerde ze verschillende televisieprogramma’s zoals Showmasters, De zaterdagavondshow en De betere sekse.

Reemer is enige tijd getrouwd geweest met Ferdi Bolland. Ze laat geen kinderen na.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.