ROXEANNE HAZES PUT UIT HAAR DNA VOOR ‘KAPOT’

ROXEANNE HAZES
Universal Music NL

‘Na Bonnie & Clyde’ en ‘Mama Was Een Klootzak’ is ‘Kapot’ haar derde single in een relatief korte tijd. Hierin laat ze horen een eigen muzikale koers te varen, met af en toe een buiging naar haar vader. Net als hij put Roxeanne uit zaken van het hart en het leven.

Voor mijn nieuwe single ben ik in het verleden gedoken. Schrijven over hartenpijn zit nu eenmaal in mijn DNA. Ik vind het fijn om uit nare herinneringen te putten en daar mijn creativiteit op los te laten. Zo ontstaan liedjes waar anderen zich volgens mij snel in kunnen herkennen. De verrassingsrelease in een uitverkochte Paradiso; de start van de najaarstour, is mijn cadeau aan iedereen die mijn droom laat uitkomen.

Naast het schrijven aan nieuw materiaal en het maken van de soundtrack voor de film ‘Wat Is Dan Liefde‘, staat er voor Roxeanne nog meer moois op de agenda. Zo staat ze vanavond in de grote zaal van Paradiso en treedt ze in de maand november op tijdens een kleine tour door het land. Vanaf aanstaande woensdag schuift ze regelmatig aan bij Merel Westrik in het praatprogramma ‘Ladies Night’ op Net 5.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.