Rode Duivels worden de sterren van VTM

©Medialaan / Belgaimage

De Rode Duivels zijn na 2 maanden verdiende rust eindelijk terug en spelen voor het eerst weer live op tv na hun glansprestatie op het WK in Rusland. Met hun bronzen medaille op zak trappen ze vrijdag een nieuw interlandseizoen op gang. Hazard en co verdedigen de Belgische reputatie o.a. in de UEFA Nations League, een gloednieuw landentoernooi. Maar gastheer Maarten Breckx brengt je samen met o.a. co-commentator Gilles De Bilde en vaste analist Johan Boskamp ook de vriendschappelijke wedstrijden van de Duivels en hun eerste stappen naar de Europese titel van 2020. Al die matchen zijn live te volgen bij VTM en via de VTM-app. En óf de Duivels klaar zijn voor hun nieuwe start. “We weten nu dat we van iedereen kunnen winnen”, liet vice-aanvoerder Jan Vertonghen zich gisteren nog ontvallen aan VTM NIEUWS.

De eerste afspraak is op vrijdag 7 september om 20u20 voor de oefeninterland Schotland-België. De laatste confrontatie met de ‘Tartan Army’ dateert van 6 september 2013, toen België op weg naar de 2014 FIFA World Cup met 0-2 won in Hampden Park. Maarten ontvangt in de studio analisten Johan Boskamp en Timmy Simons voor de voor- en nabeschouwing, Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde voorzien het wedstrijdcommentaar live vanuit Glasgow.

Dinsdag 11 september beginnen de Duivels dan aan de gloednieuwe Nations League in IJsland. Gilles De Bilde en Peter Morren zijn ter plaatse in het Laugardalsvöllur-stadion in Reykjavik, Maarten krijgt in de studio o.a. bezoek van Johan Boskamp.

Gilles De Bilde en Peter Morren
©Medialaan / Belgaimage

Later volgen bij VTM ook de andere wedstrijden in de groepsfase tegen Zwitserland en Ijsland en de nieuwe derby der Lage Landen. De volgende 4 jaar zendt VTM maar liefst 40 matchen van de Duivels uit.

Vrijdag 7 september 2018: Schotland-België om 20u20
Dinsdag 11 september 2018: Nations League: Ijsland-België om 20u20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.