Rod Stewart knalde al zijn hits in uitverkocht Sportpaleis

Rod Stewart is één van de best verkopende artiesten aller tijden, met meer dan 200 miljoen verkochte albums wereldwijd. Met zijn uitgesproken stem, stijl en kapsel heeft hij een ongelooflijke populariteit opgebouwd. En intussen is zijn succes al meer dan vijf decennia onverminderd gebleven. De Britse ster heeft in al die tijd een lange lijst tijdloze hits verzameld, als ‘You Wear It Well’, ‘Maggie May’, ‘Da Ya Think I’m Sexy’, ‘Baby Jane’, ‘The First Cut Is The Deepest’, ‘I Don’t Want To Talk About It’, ‘Tonight’s The Night’ en ‘Sailing’. Zijn spectaculaire carrière werd bekroond met ontelbaar veel awards en maar liefst twee opnames in de Rock & Roll Hall Of Fame (als soloartiest en als lid van The Faces).

Sfeerbeelden Concert Rod Stewart – Hits 2016 @ Sportpaleis Antwerpen

Stewart is ondertussen toe aan zijn 29ste studioalbum ‘Another Country’. De plaat is opnieuw een sterk staaltje schrijfwerk en laat hem van zijn meest creatieve kant zien. Hij experimenteert, naast zijn meer klassieke geluid, met stijlen die compleet nieuw voor hem zijn, zoals reggae, ska en Keltische melodieën.

Om de release van de nieuwe langspeler in stijl te vieren, plant Rod Stewart een nieuwe tournee die ook door Europa trekt. Omdat het een echt feest moet worden, brengt de zanger voor de gelegenheid al zijn grootste hits live! Rod Stewart: “I’m looking forward to a fun, energetic series of shows with my wonderful fans in Europe – I’ll be playing your favourite hits, with a few surprises too.”

Het concert in het Antwerps Sportpaleis was dan ook meteen uitverkocht waar hij het publiek bekoorde met al zijn hits van weleer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.