Rock Voor Specials 2018 programma compleet

Rock For Specials programma is rond! De laatste naam is een feit. Als je je afvraagt waarom dat zo lang moest duren? Wel, er waren een paar kandidaten en we konden maar niet kiezen.

Eind goed al goed, het belangrijkste is: Absynthe Minded vult het gaatje op donderdag!
Voor de vergeetkousen (of de nieuwe bezoekers): deze band behoort al meer dan 15 jaar tot de top van de Belgische rock, stond in hun bestaan op zowat alle festivals (ook bij ons al een paar keer), werd bejubeld en gezegend met prijzen (waaronder MIA’s) én bracht eind 2017 een nieuw album Jungle Eyes uit. Een nieuwe plaat? Daar hoort een zomertoer bij en, jawel, die gaan ze starten bij ons en wel op donderdag 28 juni.

 

Hier alvast een voorsmaakje!

Nog extra nieuws?
DE BABBELAARS
De presentatoren zijn ook gekend. Men zegt in het Engels: “Never change a winning team!” We zagen dan ook geen redenen om ons plezante duo Gunter Lamoot en Gili te vervangen.
Laten we dan net ook nog een grote geluk hebben dat zij niet willen vervangen worden en er allebei al weer ferm naar uitkijken om jullie allemaal terug te zien.
Met een grap, wat tovenarij of belangrijke boodschappen: als zij op het podium komen, kun je maar beter eventjes meeluisteren.
WK VOETBAL
Wat er ook nog veranderd is, is dat we besloten hebben om de moeilijke keuze tussen het podium en het WK voetbal België – Engeland een beetje te vergemakkelijken. We zijn allemaal Rode Duivels als het erop aan komt, en daarom zal de tweede helft van de match op groot scherm worden vertoond. Tussen 21u en 21u45 wordt het plein dus helemaal rood en zal er geen band op het hoofdpodium spelen.

Ben je geen liefhebber van voetbal? Geen interesse in de Rode Duivels?

Geen probleem. Het is misschien het uitgelezen moment om eens af te zakken naar de animatie-markt, een extra hapje op de eetmarkt te veroveren of gewoon aan de toog in de tent te gaan hangen.
Voor je het weet, staan De Kreuners op het podium en kunnen we nog een MEGA feestje bouwen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.