Rock Herk maakt affiche compleet

RockHerk
© Rock Herk

Naast de reeks indrukwekkende namen die eerder bekend werd gemaakt, pakt Rock Herk opnieuw uit met 32 bijzondere acts om de 37e editie van het festival tot een groot feest te maken.

Dat feest is uiteraard pas compleet met heel veel acts van eigen bodem. Op vrijdag werd eerder dEUS aangekondigd als headliner. Op zaterdag is die taak weggelegd voor de combo van twee Belgische top-acts in de vorm van Novastar, helemaal terug van weggeweest en The Van Jets, die voor een laatste keer de festivals aandoen alvorens ermee te stoppen. Dr. Lektroluv mag diezelfde dag het feest helemaal compleet maken.

Op de Main Stage zijn er nog veel meer geweldige bands aan het werk in de vorm van Limburgse Rockgoden The Sore LosersWarholaJaguar JaguarIsbellsBlack Leather JacketDanny Blue & The Old Socks en Flashback Force.

En dan zijn er naar goede gewoonte ook meer stevige namen voor het tweede podium, de Club, met Stake die met een nieuwe naam en een nieuwe single sterker voor de dag komen dan ooit tevoren, het Canadese Metz, de Britten van And So I Watch You From Afar, Psycho 44, Psychonaut,Hemelbestormer, Celestial Wolves en Vonnis.

Ook in de Club kan er in de late uren verder worden gefeest op de stevige partymuziek van Goe Vur In Den Otto en Pelace die een live-set brengen.

Er zijn eveneens meer opwindende namen voor het unieke Street podium dat door zijn bijzondere opstelling ondertussen een cult status verworven heeft. Je kan er ‘face to face’ genieten van Vandal X,The Guru GuruPeuk en Bolt Ruin.

De benen losschudden kan naar goede gewoonte aan het podium met de klinkende naam Dansbaar. Feestmeesters van dienst zijn PoldooreAliaDj SuspectBibi SeckJules-XSoulboys vs Rudeboys en uiteraard mogen ook huisdj’s Mr. Critical en Up To Eleven niet ontbreken.

Eerder bevestigden dEUS plays The Ideal Crash / Digitalism (live) / Band of Skulls / Dead Man Ray / Sleaford Mods / Amenra / Whispering Sons / Gruppo di Pawlowski / Tessa Dixson / Mooneye / Slow Crush / Crackups / Boi Wonder

Opgelet! De laatste jaren was Rock Herk steeds uitverkocht nog voor het festival van start ging. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.

Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2019 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Hou de website en facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws over Rock Herk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.