Robert Abigail exclusief bij de Telenet Giants Antwerp?

Na een bewogen jaar, een jaar waarin Dj Robert Abigail heeft besloten de exclusieve samenwerking met zijn toenmalige management/boekingskantoor te beëindigen, start het nieuwe jaar veelbelovend!

Los van een kersverse nieuwe singel ‘Gimme The Love’, een goed gevulde agenda en een samenwerking met het kledingmerk Black & Gold, heeft Robert getekend bij een van de meest succesvolle basketbal teams van Belgie, de Telenet Giants Antwerp.
Robert Abigail zal niet de nieuwe point guard of center speler worden, maar wel alle thuismatchen in de Antwerpse Lotto Arena of het Sportpaleis, in samenwerking met sponsor Garage Van Gansen, voorzien van een goede warmingup en/of een stevige afterparty, om de overwinning te vieren.

“Ik ben nooit echt een fanatieke sporter geweest, maar na een paar matchen van de Giants te hebben bijgewoond, ben ik toch wel wat verkocht. Ik kijk er enorm naar uit om alle matchen met een knalfeest af te sluiten!”

Garage van Gansen en de Giants hebben er direct voor gezorgd dat Robert niet te missen zal zijn onderweg naar het feest, door hem in een gloednieuwe Kia Sportage te zetten, uiteraard voorzien van herkenbaarheid!

Op 23 januari zal Robert voor het eerst officieel op de afterparty in de Lotto Arena te vinden zijn. Tevens zal Robert aanwezig zijn op 23 Maart in het Sportpaleis, waar de Giants het op zullen nemen tegen BF Brussels, dit zal een spectaculair programma worden, houd dus zeker antwerpgiants.be in de gaten!

Vanaf Januari 2018 is Robert Abigail dus te boeken via info@robertabigail.be of via www.robertabigail.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.