Regisseur STANY CRETS tevreden met vooruitgang repetities DE WINTERREVUE 2018 – “A NIGHT @ THE MOVIES”

Winterrevue 2018
©theatertainment

Ruim twee weken zijn ze nu aan het repeteren voor de vierde editie van de Winterrevue. Het grote thema van de vierde editie werd al eerder bekend gemaakt: “A NIGHT @ THE MOVIES”. Traditiegetrouw werd de pers uitgenodigd op een ontbijt met de cast. En ze werden gerustgesteld door de regisseur zelf: “We zitten op schema, voor zover dat kan… want in een revue kan alles altijd nog veranderen het moment dat we try outen met publiek. Die interactie is immers cruciaal om de show helemaal op punt te stellen. Maar voorlopig dus enkel goed nieuws.” Ook showbizz-corryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin geven het beste van zichzelf tijdens de repetities. Hoe ver Stany Crets ze uit hun comfort zone haalt, zullen we moeten afwachten tot en met de eerste voorstelling.

WINTERREVUE 2018
©theatertainment

Er was dan ook zelfs tijd voor wat “extra activiteiten”. “We hebben nog iets goed te maken”, getuigde artistiek directeur Dirk Van Vooren. En gezwind maakten de special guests en regisseur deze keer een geslaagde handafdruk in cement. Iets wat het vorige persmoment niet tot een goed einde kon gebracht worden… Vanaf 14 december tot en met 13 januari kan het publiek genieten van “A NIGHT @ THE MOVIES” in Theater Elckerlyc te Antwerpen.  Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke staan opnieuw garant voor een indrukwekkende show. Een feest voor oog en oor met een vocaal bijzonder sterk ballet en een schitterende live-band.

DE WINTERREVUE – “A NIGHT @ THE MOVIES” IS EEN TOTAALCONCEPT MET EEN BIJZONDER STERKE BASIS EN VERRASSENDE SPECIAL GUESTS.

Winterrevue 2018
©theatertainment

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de WINTERREVUE. Met een creatief dreamteam waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen, kon een vierde editie niet uitblijven. De WINTERREVUE is uitgegroeid naar meer dan een schitterende liveshow op scène. Het is ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet, enz. Geniet tijdens de feestdagen van een zorgeloze portie ‘feel good’ met de nodige glamour en glitter. 

Winterrevue 2018
©theatertainment

Stany Crets weet verdomd goed wat kwaliteit op het podium moet uitstralen. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast waar hij twee indrukwekkende showbizzdames aan toevoegt als host, nl. Anne De Baetzelier en Katja Retsin. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters maken samen met Katja en Anne een onvergetelijke voorstelling vol glamour, klasse, humor en natuurlijk met veel verrassende wendingen.

PRAKTISCHE INFORMATIE – WINTERREVUE – A NIGHT @ THE MOVIES

WINTERREVUE vanaf 14 december 2018 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.

•    Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament  – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
•    Met: Anne De Baetzelier, Katja Retsin, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.
•    Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
•    Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) – of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
•    Data: van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 13 januari 2019.
•    Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten.
•    Geniet voor de voorstelling van een feestelijk menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.

Winterrevue 2018
©theatertainment

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.