Radio Expres start op 30 september

Radio Expres

Vanaf maandag 30 september heeft Antwerpen weer een echte stadszender: Radio Expres was in de jaren ’80 en ’90 erg populair in Antwerpen als ‘Dé radio van ’t stad’.  En die slogan blijft behouden!

Het zal zich ook nu zowel op muzikaal als op informatief vlak profileren als een échte Antwerpse stadszender. Zo komen er dagelijks tal van regionale nieuwsuitzendingen en er is plaats voor alle mogelijke berichten en aankondigingen:  sport, cultuur, mode, haven, film, theater, uitgaansleven, evenementen, culinair nieuws, randnieuws, berichten van lokale verenigingen… het komt allemaal aan bod.
Er komt ook een programma rond Antwerpse muziek en een wekelijkse talkshow met gasten die op dat moment in de belangstelling staan.

Uniek is dat zowat alle stemmen die je zal horen voormalige Expres medewerkers zijn. Het radiostation was al actief tussen 1981 en 1996 en heeft een lange en rijke geschiedenis.
Toen werd er uitgezonden vanuit de winkelgalerij onder de Boerentoren. Ook nu zal je Radio Expres kunnen zien, want de nieuwe studio bevindt zich in een winkelruimte in het centrum van Antwerpen.

Net als in zijn vorig leven wil Radio Expres een zender zijn die tussen de mensen staat, die toegankelijk is voor een breed publiek, voor mensen thuis en op het werk, op café of op de baan. De radio als een vrolijke, muzikale vriend aan huis die mensen verbindt en aanspoort deel te nemen aan het rijke stads- en buurtleven.

Maar je zal Radio Expres ook tegenkomen als je buiten komt.
De zender wil zoveel mogelijk binding met middenstand, horeca, evenementen, sportwedstrijden,… Radio Expres zond dit jaar – tijdens de testuitzendingen – ook al live uit vanop het Bollekesfeest en de Nieuwjaars BBQ van de Stad Antwerpen.

Je kan Radio Expres nu al horen via 105.4 FM in Antwerpen en via www.radioexpres.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.