Home NIEUWS TV / RADIO Radio 2 lanceert Straat Préféré, het grootste burenfeest van ‘t land

Radio 2 lanceert Straat Préféré, het grootste burenfeest van ‘t land

©Radio 2

Tijdens het lange Hemelvaartweekend (van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni) organiseert Radio 2 de eerste editie van Straat Préféréhet grootste burenfeest van ‘t land. Onder het motto ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ roept de zender alle buren in Vlaanderen op om dat weekend samen te komen. En of dat nu voor een aperitiefmoment, een kubbtoernooi of voor een groots opgezet straatfeest is, dat maakt niet uit, zolang het maar onder buren is.

De Grootste Familie stuurt vier dagen lang presentatoren uit om langs te gaan bij alle bureninitiatieven. Onder meer Sven PichalChristel Van Dyck, Showbizz Bart en Peter Verhulst trekken eropuit en bezoeken buurtfeesten verspreid over heel Vlaanderen. Benjamien SchollaertSiska SchoetersAnja DaemsKim Debrie en Caren Meynen draaien met plezier de bijhorende muziek.

Straat Préfére
© Radio 2

Via radio2.be kunnen luisteraars een playlist voor hun straat aanmaken. Tijdens Straat Préféréop Radio 2 horen ze de favoriete plaatjes gekozen door buren verspreid over heel Vlaanderen.

Straat Préféré: van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni op Radio 2 en op radio2.be.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten